Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
Parter: 79,40 m2
|
Projekt budynku gastronomicznego K-22B pełniącego funkcję baru. Budynek parterowy, niepodpiwniczony, bez garażu.
|
Powierzchnia zabudowy: 105.28 m²
Powierzchnia użytkowa: 79.40 m² Kubatura: 533.12 m³ Szerokość działki: 14.58 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 14 Kąt nachylenia dachu: 35° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 6,23 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, z fotowoltaiką Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Katarzyna Sieduszewska
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|