Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
za pomocą formularza kliknij >>
Projekt obiektu handlowo-usługowego z możliwością organizacji w nim restauracji, baru lub kawiarni. Prostota formy doskonale wpisuje się w aktualne tendencje architektoniczne, które często zakładają budowę kubicznych budynków z minimalistycznie potraktowanymi elewacjami. Zaprojektowanie stropodachu użytkowego umożliwiło organizację na nim ogródka letniego, który z pewnością przyciągnie klientów w ciepłe dni. Obiekt sprawia wrażenie niezwykle urokliwego i przyjemnego miejsca do spędzania wolnego czasu.
1. Komunikacja 2,3 m2 2. Pomieszczenie socjalne 4,0 m2 3. Zmywalnia naczyń stołowych 3,9 m2 4. Sala konsumpcyjna 31,6 m2 5. WC damski 1,9 m2 6. Przedsionek 1,7 m2 7. Komunikacja 3,0 m2 8. WC męski i dla niepełnosprawnych 3,6 m2 9. Bar 4,4 m2 10. Kuchnia 10,1 m2 11. Magazyn 4,9 m2 Parter tworzy między innymi duża sala restauracyjna z wydzielonym w narożu barem. Znajdują się tu również węzły sanitarne - w tym dla osób niepełnosprawnych. Część zaplecza stanowią: pomieszczenie socjalne, magazyn, kuchnia oraz zmywalnia naczyń. Strefa techniczna dostępna jest dzięki stworzeniu dodatkowego wejścia w elewacji bocznej. |
1. Klatka schodowa 17,7 m2 2. Taras 84,0 m2 Antresolę udostępniono poprzez schody zewnętrzne, dodające całemu założeniu charakteru. Dzięki niej przestrzeń lokalu znacznie powiększa się, co umożliwi przyjęcie większej liczby klientów. |
Bardzo prostą bryłę na kształcie prostokąta wzbogacają schody dostawione do budynku od strony zewnętrznej. Charakteru dodaje również opływowy w kształcie daszek, stanowiący zacienienie głównego wejścia do obiektu. Przestrzeń użytkowa została znakomicie powiększona, dzięki umożliwieniu organizacji na stropodachu przyjemnego ogródka. |
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru LK-22, parterowy, niepodpiwniczony. |
Powierzchnia zabudowy: 106.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 71.30 m² Kubatura: 344.00 m³ Szerokość działki: 14.23 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 9 Kąt nachylenia dachu: 2,00% Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 3.06 m |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Marek Lizak
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|