Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
Projekt na zamówienie. Zapytaj o cenę.
Zgodnie z aktualnym Prawem Budowlanym, zmianami nieistotnymi, które można wprowadzić w trakcie budowy są:
1. Przejazd - dowóz karmy 2. Boksy dla zwierząt 3. Kanał gnojowy |
Projekt budynku pełniącego funkcję obory LZG-65, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna. Ściany zewnętrzne: pustak ceramiczny 25 cm, styropian 6 cm, tynk zewnętrzny. Więźba dachowa prefabrykowana z dźwigarów drewnianych. Kąt nachylenia dachu 25°. Budynek przystosowany do hodowli bezściółkowej. Zamiast kanału gnojowego można zastosować obornik odprowadzany hydraulicznie. |
Powierzchnia zabudowy: 86.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 75.60 m² Kubatura: 439.60 m³ Szerokość działki: 16.40 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 1 Kąt nachylenia dachu: 25° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 5.82 m |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gospodarcze, projekt budynku gospodarczego, projekt obory, projekty budynków inwentarskich, projekt budynku inwentarskiego, inwentarskie Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Marek Lizak
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|