Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
PARTER: 665,96 m2 1. Hall wejściowy 16,84 m2 |
PODDASZE: 240,46 / 201,16 m2 1. Kl. sch. 8,02 m2 |
Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym K-17B Technologia: tradycyjna |
Powierzchnia zabudowy: 757.28 m²
Powierzchnia użytkowa: 867.12 m² Kubatura: 5202.10 m³ Szerokość działki: 34.04 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 47 Kąt nachylenia dachu: 30° Ilość pokoi: 6 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 8.31 m Rodzaj ogrzewania: gazowe Wskaźnik energii pierwotnej: 44.28 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: handlowo-usługowe, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, projekt sanatorium, sanatorium, pensjonat, projekt pensjonatu, parterowe z poddaszem użytkowym, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|