27.12.2019 20:18Witam czym się różni projekt k-03 od lk-03?... | |
31.12.2019 12:56 Dzień dobry, projekt LK-03 jest odbiciem lustrzany projektu K-03. Pozdrawiamy! |
Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
Projekt na zamówienie. Zapytaj o cenę.
Projekt obiektu handlowo-usługowego z przeznaczeniem pod budynek gastronomiczny. Swój interesujący wygląd zawdzięcza elewacjom ukształtowanym w sposób niezwykle ciekawy, poprzez zastosowanie różnych okładzin wykończeniowych, których barwy można dostosować do indywidualnego charakteru właściciela. Wejście do budynku zadaszono poprzez budowę osobnego daszku, wspartego poprzez drewnianą konstrukcję. Dzięki temu witryna oraz wejście są bardzo dobrze chronione przez deszczem lub śniegiem. Co ważne, obiekt jest dostosowany do przyjmowania osób niepełnosprawnych, co z pewnością wpłynie na opinię o tym miejscu.
1. WIATROŁAP 3,0 m² 2. BAR 58,8 m² 3. POMIESZCZENIE PODGRZEWANIA POSIŁKÓW 16,3 m² 4. POMIESZCZENIE MYCIA POJEMNIKÓW 3,7 m² 5. MAGAZYN 4,6 m² 6. KORYTARZ 6,2 m² 7. PRZEDSIONEK 1,1 m² 8. WC PERSONEL 1,1 m² 9. SZATNIA PERSONELU + KOTŁOWNIA 8,5 m² 10. WC MĘSKI, NIEPEŁNOSPRAWNI 3,4 m² 11. WC DAMSKI 1,5 m² 12. PRZEDSIONEK 4,1 m² 13. POCHYLNIA 9,4 m² 14. TARAS 34,1 m² Na parterze wyodrębniono strefę przyjmowania gości oraz część wspomagającą pracę całego obiektu. Salę konsumpcyjna można dowolnie dostosować do odpowiedniej funkcji - jej przestrzeń umożliwi zarówno zaplanowanie stolików, jak i baru. Zaplecze tworzy kuchnia, węzły sanitarne dla gości i pracowników, pomieszczenia techniczne i magazyn dostępny z tyłu budynku. |
Budynek należy do założeń bardzo atrakcyjnych. Główne jego zalety to ciekawy wygląd zewnętrzny oraz funkcjonalnie rozplanowane wnętrze, umożliwiające wygodną organizację pracy.
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. W budynku przewiduje się obsługę kateringową. Budynek można dostosować do pełnego wytwarzania potraw. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu. |
Powierzchnia zabudowy: 139.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 112.10 m² Kubatura: 620.00 m³ Szerokość działki: 21.00 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 12 Kąt nachylenia dachu: 20° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 6.11 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze nieużytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Kinga Ściegienny
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|
27.12.2019 20:18Witam czym się różni projekt k-03 od lk-03?... | |
31.12.2019 12:56 Dzień dobry, projekt LK-03 jest odbiciem lustrzany projektu K-03. Pozdrawiamy! |