Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt DENIA DM-6673 - Kosztorys
Dla wszystkich zainteresowanych budową wg tego projektu, nie patrzcie na kosztorys który jest zamieszczony. Nie ma nic wspolnego z realnoscia. Koszt budowy stan surowy zamkniety BEZ instalacji to 220 - 250 tys.
Projekt LIGUSTR 2 L-6637 - Zmiany
Czy ten projekt można otrzymać zgodnie z zasadami jakie będą obowiązywać od września br wyj wg nowych obowiązujących przepisów w rozbiciu na projekty: architektoniczno-budowlany i techniczny w trzech egzemplarzach?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sell2000
1
2021-06-18 13:45:55
Projekt SORIA DM-6775 - KOSZTORYS
Witam serdecznie,
Jestesmy zainteresowani zakupem tego projektu. Czy jest mozliwosc otrzymania bardziej szczegolowego kosztorysu ? czy ceny za materialy i uslugi sa na ten rok ?
Pozdrawiamy,
Grzegorz i Kasia
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz
1
2021-06-18 08:07:20
Projekt LIGUSTR DM-6637 - Zmiany zmiany
Czy w ttm projekcie można zastosować pięć gazowy i ogrzewanie podłogowe w całym domu oraz przenieść wyjście na taras i sam taras na tył domu ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sell2000
1
2021-06-18 08:05:37
Projekt MISENO 2 L-6762 - miseno 2
dzien dobry jestem zainteresowany kupnem projektu miseno 2 interesuje mnie jak zaprojektowana jest wiezba dachowa czy to sa wiazary czy jentkowa czy jakies inne rozwiazania
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Wytrzymałość dachu
Witam. W projekcie pokrycie dachu to blachodachówka a ja chciałbym zrobić pełne deskowanie + dachówka. Wiązary z projektu wytrzymają takie obciążenie ? Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Gwidon
1
2021-06-17 08:05:39
Projekt DERTONA DM-6719 - zapytanie
witam czy istnieje możliwość przerobienia tego projektu by dostawić garaż dwustanowiskowy od strony ściany bez okien ?
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - balkon
witam , Czy jest możliwość wykonanie balkonu nad drzwiami wejściowymi zamiast daszku wykorzystując okno w sypialni jako wyjście ? Czy jest możliwość zastąpienia okna w salonie drzwiami tarasowymi ? Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jacek
1
2021-06-16 10:33:53
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - Światło słoneczne w domu
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o informację odnośnie dachu. Czy tak zaprojektowane poszycie dachu tj lekko wydłużone i zakrywające mały ganek z przodu oraz z tyłu domu może powodować pełne zacienienie pomieszczeń w całym domu?
Pozdrawiam serdecznie!:)
Autor:
Odp.
Ostatnia:
anna
0
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Celozja 1
Proszę o podpowiedź czy ten projekt będzie nadawał się do działki o szer.20,0 m.ustawiając go szeroką elewacją.
tel.60058115