Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt OMAN DM-6658 - powierzchnia
chciałam się dowiedzieć czy istnieje możliwość przerobienia tego projektu i w jakiej cenie na mniejszą powierzchnię do mniej więcej max 140m2?
będę wdzięczna za informacje
dziękuję bardzo
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Beata
1
2020-04-27 08:18:30
Projekt BEGONIÓW DM-6569 - Możliwe zmiany
Dzień dobry czy jest możliwe w tym projekcie zmiana kąta dachu do 35stopni i wysunięcie go od lica budynku o 60 cm?. Czy ścianki wewnątrz budynku mogą być zamienione na 4 słupy podtrzymujące dach? Mikolaj.zabroski@wp.pl Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mikołaj Zabrosk
0
Projekt VILIANO DM-6664 - Wkopana łazienka
Witam,
Czy jest możliwość aby w tym projekcie (Viliano) łazienkę na parterze przesunąć pod schody i wkopać ją też w dół tak aby była 4 schody poniżej podłogi? Chcemy powiększyć przestrzeń pomieszczenia obok łazienki i każdy metr jest na wagę złota.
Jeśli tak to czy mogliby państwo określić tylko ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krzysztof
1
2020-04-24 14:11:42
Projekt ADER DM-6701 - KOSZT BUDOWY
Witam jestem zainteresowany danym projektem ale na stronei nie widzę nigdzie wzmianki o szacowanym koszcie budwy , chyba że przeoczyłem , czy jest mozlowość podania takiej informacji przed zakupem projektu
Projekt HOTEL LK-74 - Hotel LK74
Witam,
czy istnieje możliwość obniżenia budynku do 12,5m?
Niestety MPZP ogranicza wysokość budynku.
Myślałem o obniżeniu budynku kosztem najwyższej części dachu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
PK
1
2020-04-24 08:04:55
Projekt LARIA DM-6680 - Przesunięcie komina
Witam. Czy jest możliwość przesunięcia komina w kuchni ze środka do ściany zewnętrznej lub wewnętrznej budynku tak aby salon z kuchnią tworzył jednolite pomieszczenie?
Projekt CARCASO DM-6720 - Zmiany w projekcie
Czy ten projekt domu może zostać przystosowany do ogrzewania elektrycznego? Montaż fotowoltaiki na dachu plus pompa ciepła. Czy takie zmiany nanoszą Państwo czy trzeba zrobić to osobiście u jakiegoś architekta. Dziękuję
Projekt STROICZKA DM-6622 - Stroiczka
Witam. Jestem zainteresowana tym projektem w technologii szkieletowej z tym, że z instalacją ogrzewania elektrycznego lub pompą ciepła. Chciałabym mieć jedynie instalacje elektryczne oraz wodno-kanalizacyjne. Potrzebuje w tym projekcie jeszcze garderoby. Czy mogę dostać na e-mail więcej szczegółów, ...