Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - DM-6143
Dzień dobry.
Posiadam niewielki budynek gospodarczy i złożyłem wniosek o przebudowę/rozbudowę i zmianę użytkowania na mieszkalny.
Czy można ten projekt zastosować lub dostosować do tego wniosku?
W załączeniu przesyłam robocze moje rysunki. Na obecnym układzie ścian i pomieszczeń mi nie zależy. ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
darekg1001@wp.pl Dariusz Głuch
1
2024-06-18 14:33:13
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - DM-6143
Witam. Interesuje mnie ten projekt ale bez podpiwniczenia.Jak to u panstwa wyglada? Pozdrawiam moj tel 727237645 mejl kazimierzkorzeniowski1961@wp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
kazimierz
1
2022-09-14 12:52:36
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - projekt Polski Ład
Dzień dobry! Interesuje mnie projekt domu DM-6143. Chciałbym złożyć ten projekt w trybie normalnym - starając się o pozwolenie na budowę. Czy zawiera on wszelkie niezbędne elementy? Czy może otrzymać 4 egzemplarze, żeby po zgłoszeniu mieć dwa: dla wykonawcy i rezerwowy dla mnie? Pozdrawiam!
Paweł ...
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Pytanie
Witam Serdecznie, Czy w tym projekcie można dostosować okno narożne? Chodzi mi dokładniej o kuchnie, tak żeby w kuchni było okno narożne, jeśli dało by się zmienić jesteśmy zainteresowani kupnem projektem
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Prądnik - DM 6143
Jestem zainteresowany tym projektem i chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość budowy tego domu w systemie szkieletowym. Pozdrawiam
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Zmiana projektu
Dzień dobry, jaki byłby koszt zmiany projektu? Chodzi mi o ten projekt ale bez podpiwniczenia, wejście do kuchni z salonu i dostosowanie go do działki o wymiarach 14m na 22m.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Monika Błachut
1
2021-01-07 11:52:00
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Pytanie o garaż
Chciałabym się dowiedzieć czy istnieje możliwość zakupu tego projektu z garażem i w technologii oraz sposobie ogrzewania zgodnymi z nową normą WT21.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Aleksandra
0
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Zmiany w projekcie
Witam, czy jest możliwość dokonania zmian w projekcie tj. zmiana ogrzewania na elektryczne i zrobienie kuchni otwartej na salon?
Jaki byłby dodatkowy koszt?
Proszę o odpowiedz na maila: kepka.monika@wp.pl
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Monika Matera
1
2020-10-08 13:55:43
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - PRĄDNIK DM 6143
Witam.
Zapytuję czy projekt domku przewiduje budowę w technologii murowanej, podpiwniczonej podanej w cenie około 150 tysięcy.
Proszę o odpowiedź.
jolnik@onet.pl