Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt Prywatny dom opieki dla osób starszych. K-65 - zakup projektu K-65
Dzień dobry,
Dla Powiatowego Centrum Zdrowia chciałabym zakupić projekt K-65, zarówno projekt budowlany jak i techniczny.
Proszę o podanie ceny projektu technicznego.
Czy istniej możliwość przeprojektowania tego projektu tak aby pomieścił 60 pacjentów? Jaki byłby koszt przeprojektowania?
kor ...
Projekt Prywatny dom opieki dla osób starszych. K-65 - Dostosowanie
Witam, czy projekt można dostosować do sposobu budowy: budynki modułowe? Jesli tak prosze o informacje na temat ewentualego kosztu takiego budynku, firmy wykoawczej, produkującej moduły i ine szczególy istotne dla procesu budowy w systemie modułowym.
Z poważaniem
Autor:
Odp.
Ostatnia:
TS
1
2021-12-07 14:29:48
Projekt Prywatny dom opieki dla osób starszych. K-65 - K-65
Witam
Chciałbym zaadopotowac ten projekt na potrzeby budynku służacego do zakwaterowania pracowników.
z ppomieszczec 29 30 32 31 i 28 oraz 23 zrobic duza jedna kuchnie - powiedzmy 2 zlewy 4 staonowiska szerokie do gotowania - aby 4 osoby mogly gotowac jednoczesnie, plus blat roboczy, lodówka.
...
Projekt Prywatny dom opieki dla osób starszych. K-65 - Pytanie
Dzień dobry
W projekcie zastosował bym ogrzewanie gazowe
1.Jakiej mocy musiałby być kocioł gazowy?
2. Jakie jest dobowe średnie zuzycie gazu do ogrzewania w m3 ?
3.Czy dach mogłby być 2 spadowy?
Pozdrawiam Krzysztof Muszyński
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krzysztof
1
2020-03-20 14:31:13
Projekt Prywatny dom opieki dla osób starszych. K-65 - Zapytani
Jestem zainteresowany tym projektem. Obecnie analizujemy projekt i ewentualne zmiany w projekcie. Na podjęcie decyzji zakupu w/w projektu potrzebujemy ok 3 miesiące . Moje pytanie czy promocja cenowa będzie aktualna ?
z poważaniem
Jerzy Pietrzyk
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jerzy Pietrzyk
1
2019-12-30 08:38:25
Projekt Prywatny dom opieki dla osób starszych. K-65 - dom seniora
Dzien dobry, jestem zainteresowana budową domu seniora. Na stronie internetowej KB Projekt zauważyłam projekt domu o kodzie K-65, który generalnie bardzo odpowiada wymogom WZ wydanym na działkę przeznaczona pod ta inwestycje. Czy posiadaja Panstwo informacje na temat przypuszczalnych kosztow budow ...