Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt OCZARÓW DM-6591 - Zwężenie
Dzień dobry, czy istnieje możliwość zwężenia budynku o 0,5m z lewej i prawej strony, tak aby elewacja frontowa miała szerokość 16m?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Monika G.
1
2021-07-05 11:46:40
Projekt OCZARÓW DM-6591 - Poddasze
Dzień dobry, czy jest możliwość dodania schodów w którymś miejscu, aby powstało poddasze użytkowe? Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Magda
1
2021-05-24 08:16:25
Projekt OCZARÓW DM-6591 - zgoda na zmiany
czy w tym projekcie mogę zmienić na swój koszt podczas adaptacji źródło ciepła na kocioł z zasobnikiem na pelet,
i konstrukcje dachu
usunąć strop, zastosować wiązary i dach kopertowy??
dostanę te zgody na piśmie przy zakupie tego projektu?
architekt i konstruktor adaptujący przeliczy mi fundam ...
Projekt OCZARÓW DM-6591 - Dom Oczarów kąt nachylenia dachu
Witam czy jest możliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 40 stopni po przez podniesienie dachu np. O dwa pustaki ?
40 stopni wynika z planu zagospodarowania przestrzennego.
Czy dom zmieści się dłuższym bokiem na działce długości 30m?
Projekt OCZARÓW DM-6591 - Zapytanie
Proszę o podesłanie wymiarów pomieszczeń, oraz danych potrzebnych do złożenia wniosku o wydanie warunków zabudowy.
Adres e-mail: czarnypikus@wp.pl
Projekt OCZARÓW DM-6591 - Zmiana
Witam.Zastanawiam się nad kupnem tego projektu. Mam pytanie czy jest możliwość wybudowania tego domu w technologii szkieletowej?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kamil
1
2019-10-23 08:12:55
Projekt OCZARÓW DM-6591 - Zmiana wymiarów domu
Dzień dobry,
Niedługo będziemy w posiadaniu działki o szerokości 21m. Czy jest możliwość zmiany wymiarów domu nie zmieniając metrażu, tak można było go postawić frontem do wjazdu? Okien z boków budynku nie będziemy potrzebować czyli szerokość domu byłaby 15m.
Z góry dziękuję za odpowiedź. ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Gosia
1
2019-06-03 08:43:31
Projekt OCZARÓW DM-6591 - rzut wieźby dachowej
Witam
Kupowalam u Państwa ten projekt, jest już złożona dokumentacja w urzędzie , a potrzebuję pilnie rzutu wieźby dachowej. bardzo proszę o wysłanie na maila (oczarów)
Pozdrawiam
Iza Cieplińska ( Oparcik)
flips@tlen.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
izabela
1
2019-04-25 13:05:10
Projekt OCZARÓW DM-6591 - Zmiany
Witam serdecznie.
Mam pytanie dotyczace zmiany w projekcie. Chodzi o zmniejszenie budybku o pokoj 6 i w miejsce pokoju 5 i łazienki pokój. Poddasze użytkowe i klatka z salonu. Jaki byl by to koszt