Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt CZARTAWA DM-6526 - Anna Dytrych projekt CZARTAWA d-6526 Dzień dobry, Bardzo podoba mi się dom. Stosunkowo nieduża powierzchnia dachu, garaż lekko wysunięty. Natomiast chciałabym, żeby salon był na końcu domu z wyjściem na spory zadaszony taras, który jest umieszczony w bryle budynku. Salon z drzwiami. Osobna kuchnia {blisko salonu), w której jest miejs ...
Autor: Odp. Ostatnia:
Anna Dytrych 1 2023-02-17 11:09:53
Projekt CZARTAWA DM-6526 - Przeprojektowanie budynku Witam , czy za przeprojektowanie budynku jest jakaś opłata?
Julita Smurawa 1 2020-11-27 08:00:40
Projekt CZARTAWA DM-6526 - Projekt Czartaw Mam pytanie czy jak zamowie projekt i chcialbym zeby byl w konstrukcji. Szkieletowej czy jest taka mozliwosc
Pawel 1 2020-10-08 08:03:21
Projekt CZARTAWA DM-6526 - zmiana dachu czy jest możliwość zmiany projektu tak aby budynek miał dach płaski
Ewa 1 2018-11-30 09:10:32
Projekt CZARTAWA DM-6526 - dominujący garaż Bardzo rytmiczna bryła, ale czy - przynajmniej na przedstawionym rzucie - garaż zanadto nie dominuje?
Sabina 0
Dodaj nowy temat