Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - Stroiczka L 6622
Witam. Czy mogli by Państwo nanieść poprawki dotyczące wnętrza .Interesuje mnie aby dom powiększyć o metr po szerokości zyskam wtedy dodatkowe 5 metrów.W projekcie chciałam bym aby drzwi wejściowe były ze szczytu .Miejsce na kominek ,aby ze sypialni wchodziło się do łazienki .I jakie koszty muszę ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sylwia
1
2024-02-21 15:31:47
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - Dom stroficzna
Witam .Jaka cena domu w stanie surowym otwartym i zamkniętym .Dziękuję.Czy stawiacie dom w zachodniopomorskim dokładniej Pyrzyce i jakie są związane z tym koszty ?
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - STROICZKA 2 Kod L-6622
Witam. Czy można wprowadzić następujące zmiany w projekcie? 1) sposób ogrzewania na podłogowe z pompą ciepła, 2) wykonać przeszklenie elewacji bocznej w całości?
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - Stroiczka
Witam, mam pytanie czy nad salonem jest strop? Drugie pytanie , czy wejście na strych znajduje się w przedpokoju? I jak będzie wyglądać funkcjonalność tego strychu?
pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Laura
1
2022-02-04 13:37:05
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - Projekt STROICZKA
Witam
Interesuje mnie projekt stroiczka z tym że budowę chcę przeprowadzić bez pozwolenia na budowę, tylko na zgłoszenie.
Czy te wymiary rzutu są odpowiednie..?
Czy można ten budynek postawić w technologii szkieletowej...?
proszę o info zwrotne na maila
darussoro@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Dariusz
1
2022-01-28 09:31:06
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - ZMIANY W POJEKCIE
Dzień dobry. Chciałbym zapytać czy była by możliwość podniesienia drugiej kondygnacji czyli strychu o ok 1 metr i wbudowanie schodów tak aby na strychu zrobić dodatkowy pokój? Czy mógłbym prosić o wymiary pokoi oraz jakąś wizualizację? Bardzo mi na tym zależy. Odpowiedzi można przesłać na mój adres ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rafał Tomasiewicz
1
2021-11-03 09:48:46
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - antresola
Witam,
Czy jest możliwość takiej zmiany projektu, aby nad częścią "sypialną" umieścić antresolę ?
(chodzi o to aby z góry był widoczny duży pokój i widok na zenątrz (jezioro).
Czy takie zmiany wykonujecie i czy ewentualnie można to zrobiuć w ramach "własnej adaptacji" projekt ...
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - kąt nachylenia dachu
Witam, projekt jest super lecz na mojej działce obowiązuje wg mpzp kąt nachylenia połaci dachowej 45%. Czy jest szansa na zgodę waszą na taką zmianę a mój architekt adaptujący ogarnąłby zmiany ... ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krzysztof
2
2021-05-21 08:57:31
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - Płyta czy fundament
Dzień dobry, czy zalecają Państwo stawianie domu na fundamencie czy płycie? Mam już projekt i pozwolenie, jednak zastanawiam się nad tym wyborem. Nie robiłam badań geo, ale wydaje się że działka posadowoeona jest na gruncie przepuszczalnym ale o wysokim stanie wód gruntowych (sądzę po wysokości wod ...