Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - Zmiany
Mam inną wersję Zlotlinka, lecz proszę o podanie wymiarów okna trapezowego w salonie oraz na jakiej wysokości się zaczyna? Dziękuję
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Majk
1
2024-08-09 14:25:06
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - Zużycie energii + material ścian
Witam, jak zmieni się wskaźnik energii pierwotnej: 20.52 kWh/(m²·rok), przy 20 cm styropianu., i czy można zastąpić bloczek silikatem i jaki będzie wskaźnik, oraz czy możliwy jest projekt z cegłą 12cm na elewacji zewnętrznej + izolacja +ściana nośna, co niosą takie zmian w kosztach. ...
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - Projekt ZŁOTLINEK B
Dzień dobry
Jestem zainteresowany zakupem projektu ZŁOTLINEK B , B2
Ponieważ posiadam działkę budowlaną w Krakowie 282/9 , 282/6 obr. 87 o szerokosci ok. 13,5 m , mam pytanie , czy jest możliwość zmniejszenia szerokości projektowanego budynku do szer.7 m tak aby odpowiadał wymaganiom oraz czy je ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jerzy Dyka
2
2023-07-24 16:38:24
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - Województwo dolnośląskie śląskie opolskie
Witam czy jest tu ktoś z województwa dolnośląskiego bądź pobliskiego, kto wybudował dom z tego projektu? Mam kilka pytań oraz chętnie zobaczę wnętrze.
Jeszcze jedno pytanko,czy jest możliwość uzyskania kosztorysu na stal zbrojeniowa do wykonania ławy fundamentowej w tym projekcie?
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - Zmiana technologii, podniesienie domu, zmiana układu pomieszczeń
Dzień dobry,
Jestem zainteresowany projektem domu ZŁOTLINEK B Kod: DM-6596 B. Zanim jednak kupię u Państwa projekt chciałbym się dowiedzieć czy wszystkie wprowadzone zmiany mógłbym zrobić u państwa i jaki byłby wtedy ostateczny koszt projektu.
- Najistotniejsza sprawa czy dom można "postawić ...
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - ZŁOTLINEK B Kod: DM-6596 B
Proszę o informację jaki byłby koszt zmian w projekcie:
-Podwyższenie poddasza o ściankę kolankowa o wysokości 1 metra
-likwidacja antresoli
-Dodanie garażu dwustanowiskowego z płaskim dachem na którym będzie taras
-Usytuowanie schodów na poddasze w klatce schodowej wejściowej
-Na poddaszu dwa ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Katarzyna
1
2020-06-16 08:34:03
Projekt ZŁOTLINEK B DM-6596 B - ad. zmian w projekcie DM-6596 ZłotolinekB
Dzień Dobry, jestem zainteresowana tym projektem, mam kilka pytan;
czy można byłoby;
- wydłużyć dom od strony tarasu o 1m,
- przenieść wejście do domu,
- zrobić lukarnę w dachu i podnieść dach wyżej, tak aby strych był wygodniejszy do mieszkania,
bo rozumiem, że zmiana układu ścian wewnętrznyc ...