Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Zmiana w projekcie
Witam interesuje mnie zakup projektu, czy jest możliwość zmiany wejścia głównego tak aby było na wprost schodów na górę ?
Jaki jesz szacunkowy koszt budowy lub samych materiałów ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Adrian
1
2024-11-14 11:42:15
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - przekrój domu
Witam,
Pisze do Państwa z prośbą odnośnie przekroju domu. Czy o byłaby jakaś szansa na wysłanie mi bardziej szczegółowego rysunku ?
Z poważaniem Aleksandra Kaleta
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Podobne projekty
Jakie oferujecie podobne projekty o wymiarach 8m. na 13m +/- 0,5m?
Dlaczego powierzchnia zabudowy wynosi 118,90m2 a nie 104m2?
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna
1
2023-11-06 13:00:23
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - zmiana ogrzewania dla tego projektu
Dzień dobry
Mam dwa pytania
Czy ten projekt zakłada zmianę ogrzewania na pompę ciepła?
Czy można zamówić taki projekt w odbiciu lustrzanym tzn. pomieszczenia na parterze z oknami miałyby znajdować się po przeciwnej stronie (czyli od strony wschodu na mojej działce)
Z góry dziękuję za o ...
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Antresola
Witam ,chciałam zakupić projekt . Tylko pytanie brzmi ile kosztowałaby zmiana górnej części , zamiast antresoli cała góra zabudowana . Sypialnia i łazienka bez zmian ale dodatkowo jedna sypialnia u góry? Pozdrawiam
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Wentylacja
Witam mam pytanie odnośnie wentylacji ponieważ chciał bym ją zmienić na mechaniczna czy potrzebuje na to zmian w projekcie ponieważ nie będę potrzebował kominów Wentylacyjnych
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Tomasz
2
2020-05-25 22:08:30
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Bilard
Dzień dobry,
Zastanawiam się z żoną nad zakupem tego projektu, jednak chcemy antresole wykorzystać jako miejsce do gry w bilard. I teraz moje pytanie czy zmieści się tam stół bilardowy tak aby komfortowo grać.
Tutaj przykładowe wymiary stołu 7 ft
Długość: 226 cm
Szerokość: 127 cm
Wysokość z ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Bilard
1
2020-05-21 14:57:15
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Powiększenie okna z wyjściem na ogród Osniezna DM-6649
Dzień dobry,
Podoba mi się ten projekt ale chciałbym mieć tak duże okno jak w bocznej elewacji także od strony wyjść na ogród zamiast tych dwóch wąskich.Czy można wykonać taka zmianę w projekcie. Proszę również o odpowiedz czy zamawiając wersje projektu Osniezna DM-6649 za obecna cenę 900 pln ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Junior
1
2020-04-27 08:42:42
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Pompa ciepła
Witam czy jest możliwość zmiany w projekcie ogrzewania na pompę ciepła ziemnom jaki byłby koszt i czas realizacji projektu
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Małgorzata Kubik
1
2019-12-16 09:12:27
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - zmiana w projekcie
mam pytanie odośnie projektu OŚNIEŻA .czy potrzebna jest zgoda autora na taką zmiane iż-na pietrze zlikwidować antresole i w te miejsc doszedłby dodatkowy pokój pozdrawiam czekam na odpowiedź.(prosze odpowiedzieć na adres roguc@onet.pl)
Autor:
Odp.
Ostatnia:
kamil rogucki
1
2019-10-23 08:17:28
Projekt OŚNIEŻA DM-6649 - Wersja z garażem
Dzień dobry, czy jest możliwość wykonania przez Państwa projektu z garażem dwustanowiskowym przyłączonym do budynku od frontu przy kotłowni ?
Jaki byłby koszt takiej modyfikacji ?