Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt WERBENIK DM-6653 - ściana wewnętrzna
witam,
czy jest możliwość rezerwacji ze ściany łączącej kuchnia z salonem lub jej jakiejś części? chcielibyśmy zrobić częściowo otwartą kuchnie na salon.
pozdrawiam
Marzena Hajduga Kobos
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marzena Hajduga Kobos
1
2019-06-10 14:02:46
Projekt WERBENIK DM-6653 - Piwnica
Dzień dobry ja mam pytanie jaki by wyszedł kosztorys jak by jeszcze piwnice pod całym domem do tego projektu zdrobic i tam zrobić kotłownie i pralnie i pokój jeden goscinny i osobne wejście a na górze bez garderoby inne pokoje trochę mniejsze i 1pokoj więcej i jaki byłby kosztorys projektu i całego ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mateusz
1
2019-05-06 12:34:07
Projekt WERBENIK DM-6653 - Adaptacja projektu
Witam,
Proszę o informację, czy wykonują Państwo usługę adaptacji projektu do działki oraz adaptację projektu do potrzeb inwestora. Dokładniej, chciałbym uwzględnić w projekcie zmianę wymiarów kilku okien, wykonanie zadaszenia tarasu, zmianę materiału budowlanego na beton komórkowy oraz stropu na ...
Projekt WERBENIK DM-6653 - Ogrzewanie
Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Ogrzewać dom chciałabym za pomocą atmosferycznej pompy ciepła z rekuperatorem. Czy taka zmiana jest dodatkowo płatna?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Milena
1
2019-02-06 23:10:07
Projekt WERBENIK DM-6653 - zmiany projekcie
Witam serdecznie,
jestem zainteresowana kupnem powyższego projektu tj. WERBENIK DM-6653 natomiast potrzebuję nanieść kilka zmian a mianowicie:
1. Proszę o doprojektowanie piwnicy i garażu w piwnicy (tak by wjazd do garażu znajdował się po lewej stronie).
2. Wejście do piwnicy by było z wiatro ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paulina Brol
1
2019-01-06 21:55:55
Projekt WERBENIK DM-6653 - Zmiany w projekcie
Proszę o kilka informacji dotyczących projektu: - jaki byłby koszt zmiany ław fundamentowych na płytę - jaka jest szerokość biegu schodów i czy są to schody drewniane czy żelbetowe? - jaki byłby koszt zmiany kąta nachylenia dachu z 42 na 45st - do jakiej wysokości mogę podnieść ściankę kolankową be ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł
1
2018-10-17 12:55:39
Projekt WERBENIK DM-6653 - DM-6653
Witam, proszę o informację czy istnieje możliwość otwarcia częściowo kuchni na salon zostawiając jednocześnie kominek. Jaki byłby koszt takiej zmiany.