Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Kominek
Witam, mam dwa pytania.
W ktorym miejscu przewidujecie Państwo ewentualny komin i kominek w salonie?
Czy przy tym kącie nachylenia dachu jest jakaś przestrzeń na poddasze tzw. graciarnię, i skąd najlepiej zrobić otwierane schody w suficie?
Rozumiem że przy tym kącie nachylenia dachu inne niż bl ...
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - L6651
Dzień dobry
Interesuje mnie w/w projekt natomiast zaskakująco niski wydaje mi się koszt budowy. Czy jest możliwe przedstawienie bardziej szczegółowego kosztorysu?
Pozdrawiam
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - kto buduje?
hey... jesteśmy po zakupie projektu - powoli szykujemy się do budowy... czy ktoś może już buduje z lubuskiego lub dolnośląskiego?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Przemysław
3
2019-08-08 08:04:48
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - dach
Witam serdecznie. Czy jest możliwość abyście państwo zmienili w projekcie kąt nachylenia dachu od 30st do 40st?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Maciej
1
2019-07-08 08:57:33
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - dach
Witam serdecznie. Czy jest możliwość abyście państwo zmienili w projekcie kąt nachylenia dachu od 30st do 40st? i ponadto zaprojektowanie kominka w salonie????
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - cena
Projekty bardzo ciekawe tylko niestety brakuje ważnej kwestii - kosztów budowy danego projektu:(.
Pytanmie czy jesteście Państwo w stanie zaprojektować dom kopułowy??
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz
1
2019-02-07 11:27:02
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Zmiama
Witam. Bardzo nam się z żoną podoba ten projekt, lecz chcieliśmy się zapytać i po prosić, czy bylibyście w stanie powiększyć jakimś cudem pokój nr 6 i 5 czyli sypialnie i garderobę? Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź. Żona chciała by sypialnie na min 15 metrów i garderobę na jakies 6/7 metrow. Dz ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kamil I Magda
1
2019-01-28 13:53:05
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Pytanie
Witam, Mam pytanie o kąt nachylenia dachu, czy można by było go zmienić z 22 na 30 stopni? Jak bardzo zmieniłaby się powierzchnia dachu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marta
1
2019-01-21 15:37:45
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - wiązary dachowe
Witam. Mam pytanie o to jaki mniej więcej metraż kwadratowy byłby u góry na tym stropie drewnianym, powiedzmy o całym tym pomieszczeniu tak mniej więcej od wysokości 170 cm wzwyż, chodziłoby czy można byłoby to zaadoptować np z schodkami składanymi typu drabinki.(Chodzi o sam fakt czy można było by ...