Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt IGETIO DM-6679 - ZMIANY PROJEKT IGETIO DM-6679
Dzień dobry byłabym zainteresowana kupnem tego projektu interesuje mnie czy jest możliwość niewielkich zmian w projekcie?
Oraz czy zajmują się Państwo za dodatkową opłatą od razu przygotowaniem dokumentów i wniosków do uzyskania pozwolenia na budowę działka posiada miejscowy plan zagospodarowan ...
Projekt IGETIO DM-6679 - Zmiana dachu
Dzień dobry czy istnieje możliwość zmiany dachu na dwuspadowy aby dom nie był wyższy niż 10m przy jednoczesnym nie naruszaniu bryły domu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Damian
1
2024-10-16 15:08:43
Projekt IGETIO DM-6679 - Kosztorys
Dzień dobry można prosić o kosztorys stanu surowego otwartego, zamkniętego oraz stanu deweloperskiego na dziś dzień mail: damianp166@interia.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
dp
1
2024-08-27 14:21:44
Projekt IGETIO DM-6679 - Zniana kąta
Dzień dobry, Chciałem zapytać czy zmiana konta nachylenia dachu przy zakupie jest możliwa.. ponieważ plan zagospodarowania przestrzennego przewiduje minimalny kąt 25 st.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mateusz
1
2024-07-17 15:44:23
Projekt IGETIO DM-6679 - Zmiana materiału budowy ścian nośnych
Dzień dobry
Podoba mi się projekt i zamierzam go kupić. Zamierzam jednak do budowy użyć keramzytu nie zaś ceramiki. /
Czy do przeliczenia ilości materiałów uzyskam od Państwa przedmiar w wersji edytowalnej?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Robert
1
2022-12-12 09:41:49
Projekt IGETIO DM-6679 - Projekt domu IGETIO Kod: DM-6679
Proszę o informację czy kosztorys przedstawiony na stronie został oparty na podstawie cen z III kw 2022 . bo nie ukrywam ,że wydaje się mało realny .
odpowiedź proszę na adres;
andzejek6905@wp.pl
Projekt IGETIO DM-6679 - Zmiany w kontrukcji budynku
Dzień dobry,
czy istnieje możliwość zmiany konstrukcyjnej budynku polegającej na przesunięciu ściany wzdłuż kuchni i kotłowni wyrównując ją ze ścianą boczą garażu. Tym samym przedłużenie części dachu garażu nad dodaną część kuchni oraz kotłowni.
Czy istnieje możliwość wykonania odbicia lustrzaneg ...
Projekt IGETIO DM-6679 - podpiwniczenie
Czy istnieje możliwość podpiwniczenia takiego domu? Rozważalibyśmy też dodatkowe zmiany w kwestii usytuaowania garażu. Proszę o informacje jaki byłby koszt takiego indywidualnego projektu. Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Dorota
1
2020-06-03 11:04:21
Projekt IGETIO DM-6679 - projekt igetio- zmiany
czy jest możliwe poszerzenie domu o ok 50-60 cm i zmiana kąta nachylenia dachu na 30 st. oraz zamiana gabinetu na kuchnie i tym samym postawienie ściany między gabinetem i salonem. Jakie to koszty