Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Zestawienie materiałów
Witam, bardzo proszę o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu Briga 2, chodzi mi głównie o materiał na ławę fundamentową czyli wymiary i rodzaj stali, ilość itd oraz parametry i ilość betonu. Przepraszam zapomniałem podać maila we wcześniejszym poście oto on luucass6@wp.pl z góry dziękuj ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz Śmiejkowski
1
2021-08-06 15:11:58
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Zestawienie materiałów
Witam, bardzo proszę o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu Briga 2, chodzi mi głównie o materiał na ławę fundamentową czyli wymiary i rodzaj stali, ilość itd oraz parametry i ilość betonu
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz Śmiejkowski
0
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Zmiana stropu
Dzień Dobry mam pytanie. Zamówiłem u PAństwa projekt Briga i chcę zmienić strop na gęstożebrowy. W projekcie zmiana rodzaju stropu wymieniona jest w zmianach nieistotnych, czyli nie wymagających przeprojektowania. Czy zatem zmiany stropu nie musi nanosić projektant i czy mogę wykonać zmianę stropu ...
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Briga 2
Czy jest możliwość zwiększenia salonu kosztem likwidacj pokoju nr 6 oraz przesunięcia ściany wraz z kominem pomiędzy kuchnią a łazienką w celu powiększenia kuchni. jak długo będziemy czekać na projekt ? Proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń domu. elalisa@wp.pl.
Dziękuję . ...
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Ogrzewanie
Dzień dobry,
Co oznacza wpis,, zmiana ogrzewania i cwu na inne źródło (poza paliwem stałym)\'\' Chciałbym zastosować piec na pellet.
Pytanie jeszcze czym jest kocioł wielopaliwowy zapisany w projekcie? Proszę również o zestawienie materiałów gsm49@o2.pl.
Pozdrawiam
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Projekt szkieletowy
Dzień dobry. Czy jest możliwość budowy tego domu w technologii szkieletu drewnianego. Jeśli tak czy posiadacie Państwo ewentualne zestawienie materiałów. Mój adres e-mail lifeguard100@interia.pl. Pozdrawiam.
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Projekt
Witam. Czy jest możliwości przesunięcia kotłowni poza dom kosztem powiększenia pokoji i czy można prosić zestawienie potrzebnych materiałów na e-mail marta9363@wp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marta
1
2020-08-17 12:19:08
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Briga 2 l 6698
Dzień dobry,bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów potrzebnych do budowy domu Briga 2 ,mail jaroslavik63@gmail.com Serdecznie dziękuje i pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
jarosław trzeszczak
1
2020-07-08 12:59:20
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Daria
Witam czy jest możliwość wysłania zestawienia materiałów na poniższy mail daria99999@interia.pl dziękuję i pozdrawiam