Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - Zmiana projektu
Dzień dobry.
Chciałem zapytać, czy jest możliwa zmiana projektu tego domu tzn. żeby był tylko dom parterowy bez użytkowego poddasza. Dzikuję
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - Zmiany
Dzień dobry, czy istnieje możliwość zmiany ściany z półokrągłej na prostą? Czy istnieje możliwość zrealizowania projektu z jednym balkonem?
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - Cena projekty
Dzien dobry jaki jest kosztorys budowy do stanu zamknietego ? Czy jest mozliwosc zmniejszenia jego dlugosci o 1 m2 ?jak to wyglada cenowo?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Eva
1
2022-06-06 09:02:49
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - wysokość skosów
Dzień dobry,
chciałabym się dowiedzieć jaka jest wysokość ściany od podłogi do początku skosu? Ponadto czy Państwa firma zajmuje się budową domów szkieletowych?
Z góry dziękuję
Anna Nikołajew-Diak
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna Nikołajew-Diak
1
2022-03-23 12:24:57
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - WRZOSOWO w budowie/wybudowane
Witamy spodobał nam się z Żoną projekt WRZOSOWO i z chęcią zobaczylibyśmy go jak prezentuje się w rzeczywistości. Czy w woj. podkarpackim lub okolicach buduje ktoś ten dom lub już wybudował? Proszę o kontakt na egsmith@wp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
EiK
0
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - Adaptacja projektu
Proszę o informację jakie są możliwości dostosowania tego projektu do maksymalnej szerokości 24m.
Czy jest to możliwe i z jakim ewentualnie kosztem się to wiąże?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz
1
2021-10-28 11:19:08
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - projekt domu WRZOSOWO i WRZOSOWO2
dzień dobry,
spodobał mi się projekt Wrzosowo tylko zależałoby mi na wersji murowanej - nie szkieletowej.
Ponadto, chciałaby wprowadzić zmiany takie, jak:
1. dodać spiżarnie w kuchni;
2. w kotłowni zrobić też pralnie;
3. dolna łazienka (prysznic, wc umywalka) czyli zmniejszyć trochę obecną; ...
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - Światło słoneczne w domu
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o informację odnośnie dachu. Czy tak zaprojektowane poszycie dachu tj lekko wydłużone i zakrywające mały ganek z przodu oraz z tyłu domu może powodować pełne zacienienie pomieszczeń w całym domu?
Pozdrawiam serdecznie!:)
Autor:
Odp.
Ostatnia:
anna
0
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - Zapytanie o projekt
Witam serdecznie
Jestem zainteresowany projektem i mam pytanie dotyczące opłaty za w/w projekt.Mianowicie czy istnieje możliwość opłacania online.Mieszkam poza granicami kraju w związku z tym nie mam możliwości zapłaty za pobraniem.
Proszę o możliwie szybką odpowiedź.
Z poważaniem
Kamil Burzyck ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kamil Burzycki
1
2021-01-04 12:11:20
Projekt WRZOSOWO DM-6282 - Projekt Wrzosowo
Gdybym chciała w tympanonie zamiast ozdobnej elewacji w kształcie koła, umieścić okienko ( również w kształcie koła) aby doświetlić garderobę musiałabym przerabiać w znacznym stopniu dach np. podnosić go?