Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - ŁOWICZ Kod: DM-6285
Miałem ten projekt w zakładce w cenie 900 pln czy cena się zmieniła
Druga sprawa dotyczy piwnicy uważam że powinna być pod całością czy to jest możliwe. Pozdrawiam. Viking.
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Projekt ŁOWICZ DM-6285
Dzień dobry,
Czy ktoś buduje lub zbudował ten domek? Jaki jest mniej wiecej koszt budowy plus wykończenie?
Chcielibyśmy poszerzyć dom o ok 2m i zrobić cale podpiwniczenie.
Pozdrawiam,
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ola
0
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Zmiany w projekcie ŁOWICZ DM-6285
Czy do za projektu dołączą państwo pisemna zgodę na wykonanie podpiwniczenia pod całościa budynku oraz zmniejszenie długości tarasu o 1m i wybudowanie po jego lewej stronie tarasu o szer.5m ?
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Projekt domu ŁOWICZ Kod: DM-6285 -pytanie
Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu
Projekt domu
ŁOWICZ
Kod: DM-6285
Ale mam pytanie, czy zakupując u Państwa ten projekt, mogę wykonać na jego podstawie dom o konstrukcji szkieletowej (drewniany nie murowany), bez piwnicy, na podłożu z kostki brukowej, a nie na fundamencie bet ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ewelina Adamska
1
2020-01-27 08:20:48
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Budowa
Szukam kogoś kto właśnie buduje dom Łowicz , ponieważ niedługo zacznę budowę i zastanawiam się co ile będzie mnie kosztować
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Budowa
0
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Inspiracja gotowym projektem
Witam,
Czy istnieje możliwość wykonania indywidualnego projektu w cenie 3300 zł opierając się na projekcie łowicz.
Ogólnie projekt bardzo mi się podoba, ale chciałabym inne rozmieszczenie pomieszczeń i żeby domek był ciut większy
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Plaski dach
Witam, interesuje mnie projekt Lowicz ale z pelnym podpiwniczeniem oraz plaskim dachem, jaki bylby koszt takiego projektu? Mam takze pytanie o zmiane technologi z murowanej na szkieletowa, na waszej stronie jest informacja ze takiej zmiany moze dokonac kierownik budowy a na stronie extradom pisza z ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz Radwanski
1
2019-02-20 11:45:23
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Zmiany w projekcie
Chciałbym poszerzyć dom o ok 80 cm uzyskując szerszą kuchnię, nieco większe łazienki, wygodne schody szer ok 115 cm, oraz szersze (ok 3m)sypialnie 2 i 3 na piętrze . Zależy mi także na pełnym piętrze z lanym stropem, kącie nachylenia dachu zbliżonym do 35 stopni, strychu nieużytkowym. Zgodnie z war ...