Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
za pomocą formularza kliknij >>
LK-36 To projekt o tradycyjnej architekturze, który oferuje inwestorowi możliwość prowadzenia np. domu weselnego, pensjonatu czy motelu. Ten obiekt gastronomiczny posiada bardzo przestronną salę konsumpcyjną na parterze oraz bogate zaplecze noclegowe na poddaszu. Dzięki czemu można oferować klientom szeroki zakres usług jak organizacja wesel, komunii czy imprez okolicznościowych. Projekt posiada stonowaną architekturę, która będzie doskonale pasować na działki poza miastem z dużą ilością zieleni.
Bryła LK-36 należy do rozbudowanych. W centralnej części zaprojektowaliśmy wysunięcia zarówno w elewacji frontowej jak i ogrodowej. Natomiast symetrycznie po bokach rozmieszczone są dwa skrzydła budynku, które znacznie zwiększają powierzchnię użytkową obiektu i dodają całemu założeniu charakteru. Na wielospadowym dachu rozmieściliśmy cztery lukarny po dwie na elewacji frontowej i ogrodowej. Po zakończeniu budowy warto zadbać o odpowiednie oświetlenie budynku tak by wydobyć wszystkie detale jego architektury. Projekt do realizacji potrzebuje działki o szerokości 33.6m. |
LK-36 To projekt średniej wielkości budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym na poddaszu o miłej dla oka tradycyjnej architekturze.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, mogący pełnić funkcje domu weselnego, motelu, pensjonatu LK-36, parterowy z poddaszem użytkowym bez podpiwniczenia i bez garażu. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 29 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad parterem: Teriva . Kąt nachylenia dachu: 40°. Pokrycie dachu: blacha dachówkowa. |
Powierzchnia zabudowy: 588.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 910.01 m² Kubatura: 4458.10 m³ Szerokość działki: 33.60 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 47 Kąt nachylenia dachu: 40 Ilość pokoi: 15 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10.41 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
Projekt dostosowany do aktualnych norm dostępny w terminie ustalonym z biurem |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|