Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
za pomocą formularza kliknij >>
K-49 to jeden z naszych nowych projektów komercyjnych. W założeniu ma on służyć jako budynek, w którym będzie się odbywała produkcja spożywcza. Łączy w sobie nowoczesną architekturę z praktycznym programem pozwalającym na sprawną organizację procesu wytwórczego. Z zewnątrz zwraca uwagę swoją nowoczesną architekturą, którą można podkreślić przez zastosowanie odpowiednich materiałów elewacyjnych.
Parter: 286,6 m2 1. Korytarz 9,8 m2 2. Kotłownia 6,9 m2 3. Pomieszczenie socjalne 4,5 m2 4. Łazienka z WC 4,8 m2 5. Obróbka warzyw 9,2 m2 6. Pokój śniadań 5,0 m2 7. Pomieszczenie porządkowe 2,2 m2 8. Magazyn 13,8 m2 9. Obróka mięs 9,9 m2 10. Kuchnia 33,2 m2 11. Ekspedycja 10,1 m2 12. Hala wypieków I etap 140,6 m2 13. Hala wypieków II etap 36,6 m2
Projekt posiada zaplecze sanitarno-socjalne, na które składa się między innymi pokój śniadań, pomieszczenie socjalne, porządkowe oraz łazienka z WC. Poszczególne fazy produkcji prowadzone są w osobnych pomieszczeniach, a hala wypieków jest podzielona na dwie strefy. |
Projekt K-49 ma bryłę na planie litery L. Elewacje są minimalistyczne bez zbędnych ozdobników, dzięki czemu projekt nie jest drogi w realizacji. W projekcie przewidziane są osobne wejścia do części socjalnej, ekspedycji i kotłowni. Nad każdym z nich zaprojektowaliśmy elegancki szklany daszek. Do realizacji tego projektu potrzebna będzie stosunkowo długa działka, o szerokości minimum 24.80 m. |
K-49 to wyjątkowo atrakcyjny projekt dla inwestorów, którzy pragną wybudować budynek o charakterze stricte produkcyjnym.
Projekt budynku produkcyjnego (produkcja żywności spożywczej) K-49, parterowy, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak YTONG 30 cm, styrpian 15cm, tynk zewnętrzny. Stropodach: żelbetowy. Kąt nachylenia stropodachu: 2%. |
Powierzchnia zabudowy: 343.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 286.50 m² Kubatura: 1564.30 m³ Szerokość działki: 24.80 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 13 Kąt nachylenia dachu: 2,00% Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 5.1 m |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, produkcyjne, projekty budynków produkcyjnych Technologia: YTONG Styl: modernistyczny Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|