Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
Projekt budynku gastronomiczno usługowego z zapleczem noclegowym K-40B. Piętrowy z poddaszem nieużytkowym, z podpiwniczeniem. Budynek może pełnić funkcję pensjonatu, domu weselnego, konfrencyjną, wystawienniczą czy rekreacyjną. Można również zaadaptować go na dom opieki dla osób starszych. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 18 cm, tynk zewnętrzny. |
Powierzchnia zabudowy: 1445.90 m²
Powierzchnia użytkowa: 3565.35 m² Kubatura: 18113.20 m³ Szerokość działki: 45.12 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 3 Liczba pomieszczeń: 105 Kąt nachylenia dachu: 25° Ilość pokoi: 26 Pokój na parterze: Tak Wysokość budynku: 13.46 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 43.32 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Piwnica: podpiwniczony Poddasze: poddasze nieużytkowe, piętro Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt hotelu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
- projekt architektoniczny budowlany |
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|