26.05.2016 21:53Czy w tym projekcie jest mozliwosc umieszczenia palarni .Propozycja zwiekszyc wejscie lub ogrod zimowy z boku.pozdrawiam Waldek |
Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
za pomocą formularza kliknij >>
Projekt reprezentacyjnego budynku, doskonałego do stworzenia w nim restauracji z funkcją domu weselnego. Dzięki specjalnej konstrukcji wspartej słupami wewnętrznymi, wnętrze obiektu jest przestrzenią otwartą, doskonale doświetloną i bardzo przestronną. Dzięki utworzeniu antresoli część poddasza jest wykorzystana, a druga część otwarta ku górze, co tworzy przyjemną dla oka, otwartą ku górze przestrzeń. Projekt można zaadaptować na kilka różnych sposobów - może służyć jako restauracja, biuro, sklep lub dom weselny, dzięki elastycznie zaplanowanemu wnętrzu. Doskonale sprawdzi się w terenie wiejskim, dzięki zaprojektowaniu dwuspadowego dachu.
Budynek z zewnątrz nie wyróżnia się zbytnio na tle innych, dzięki czemu doskonale wpasuje się w każde otoczenie. Wnętrze natomiast, pomimo prostego kształtu ścian zewnętrznych jest doskonałe pod względem zarówno przestronności, jak i funkcjonalności. Wejście do budynku zostało zadaszone przez osobny daszek i wsparte czterema kolumienkami. Strefę zewnętrzna można ładnie podkreślić przez dobór odpowiedniego oświetlenia, co dodatkowo doda uroku całemu projektowi. |
Budynek ten mimo prostoty bryły doskonale sprawdzi się jako restauracja lub dom weselny. Dzięki prostej konstrukcji oraz dwuspadowemu dachowi jego budowa będzie ekonomiczna, a organizacja wnętrza niezwykle przyjemna i funkcjonalna.
Projekt budynku gastronomicznego pełniący funkcję domu weselnego K-24, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 35°. Pokrycie dachu: dachówka ceramiczna Dostępna jest również wersja B ze ścianami z pustaków MAX 29 cm, styropian 12 cm oraz pokryciem dachu z blachy dachówkowej. |
Powierzchnia zabudowy: 482.92 m²
Powierzchnia użytkowa: 578.61 m² Kubatura: 3332.00 m³ Szerokość działki: 24.00 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 19 Kąt nachylenia dachu: 35° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10.82 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 38.30 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: antresola Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, świetlica, placówka wsparcia dziennego dla dziecka Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Łukasz Szczepaniak
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|
26.05.2016 21:53Czy w tym projekcie jest mozliwosc umieszczenia palarni .Propozycja zwiekszyc wejscie lub ogrod zimowy z boku.pozdrawiam Waldek |