05.07.2017 07:04Czy przy tym projekcie są opcjonalne? Czy można je "rozszerzyć" na cały dach? |
Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
za pomocą formularza kliknij >>
K-50 to projekt budynku gastronomicznego z bogatym zapleczem noclegowym. Świetnie nadaje się na prosty pensjonat, który będzie miał dużą salę restauracyjną na parterze i pokoje z łazienkami dla gości na poddaszu. W architekturze K-50 dominuje prostota i minimalizm, dzięki czemu bryła jest spójna, a projekt będzie łatwy w realizacji. Na dachu przewidzieliśmy instalację solarną, która wspomaga ogrzewanie ciepłej wody w budynku.
Bryłę budynku zaprojektowaliśmy na planie litery T. Wysunięcie w elewacji frontowej jest tutaj dominującym elementem architektury. W połaciach dachu przewidzieliśmy liczne okna, które doświetlają pomieszczenia na poddaszu. Projekt ten ze względu na swoją prostotę konstrukcji i architekturę polecam wszystkim inwestorom, którzy cenią sobie niskie koszty budowy. Aby zrealizować K-50 potrzebna jest działka o szerokości minimum 26,7m. |
K-50 To niedrogi w realizacji projekt budynku gastronomicznego, który na poddaszu posiada pokoje dla gości.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym K-50, parterowy z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 35°. |
Powierzchnia zabudowy: 381.10 m²
Powierzchnia użytkowa: 610.90 m² Kubatura: 2752.00 m³ Szerokość działki: 26.70 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 49 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 15 Pokój na parterze: Tak Wysokość budynku: 9.44 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|
05.07.2017 07:04Czy przy tym projekcie są opcjonalne? Czy można je "rozszerzyć" na cały dach? |