Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym LK-50, parterowy z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 35°. |
Powierzchnia zabudowy: 381.10 m²
Powierzchnia użytkowa: 610.90 m² Kubatura: 2752.00 m³ Szerokość działki: 26.70 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 49 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 15 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 9.44 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, projekt domu spokojnej starości, pensjonat, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|