Projekt

Budynek gastronomiczny z zapleczem - sezonowy

Kod: K-125
Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06,
12 414 35 34, 12 410 49 71

zobacz realizacje naszych projektów

Rzut parteru

 

Projekt K-125 - rzut

PARTER: 204,75 m2

1. Magazyn + komunikacja 15,50 m2
2. Chłodnia półproduktów 4,13 m2
3. Chłodnia surowców 4,14 m2
4. WC + przedsionek 2,90 m2
5. Pokój socjalny 4,69 m2
6. Magazyn na napoje 3,80 m2
7. Magazyn zewnętrzny 23,55 m2
8. Pomieszczenie obróbki warzyw 4,76 m2
9. Pomieszczenie produkcji 35,20 m2
10. Zmywalnia naczyń 9,55 m2
11. Grill 9,25 m2
12. Sala sprzedaży 24,44 m2
13. Kasa 4,50 m2
14. Pomieszczenie biurowe 9,16 m2
15. Umywalnia damska 13,06 m2
16. WC damskie 9,09 m2
17. WC dla osób niepełnospr. 4,92 m2
18. Umywalnia męska 13,04 m2
19. WC męskie 9,07 m2

Model

 

Projekt K-125 - model

Elewacje

 

Projekt K-125 - elewacja
elewacja ogrodowa
Projekt K-125 - elewacja
elewacja frontowa
Projekt K-125 - elewacja
elewacja boczna
Projekt K-125 - elewacja
elewacja boczna

Przekrój

 

Projekt K-125 - przekrój
Zadaj pytanie dotyczące tego projektu  kliknij

Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem - sezonowy K-125
Budynek komercyjny parterowy, niepodpiwniczony, bez garażu. Obiekt jest sezonowy funkcjonujący tylko w okresie letnim - nie będzie posiadał ogrzewania. Ciepłą wodę użytkową zapewnią dla obiektu bojlery elektryczne.
W budynku produkuje się posiłki (bez spożywania ich w obiekcie).
Przewidziano węzły sanitarne dla klientów: WC damskie + natryski, WC męskie + natryski oraz WC dla osób niepełnosprawnych.
Przewidywane zatrudnienie - około 10 osób (lub więcej w zależności od potrzeb).

Technologia: drewniana
Ściany zewnętrzne: płyta OSB 1,5 cm, słupy drewniane 16x16 cm lub 5x16 cm, wełna mineralna - 16 cm - pomiędzy konstrukcją nośną, płyta OSB 1,5 cm, deski obiciowe drewniane.
Strop w budynku: stropodach
Kąt nachylenia dachu:
Wentylacja: mechaniczna
Powierzchnia dachu: 273,29 m2
Program: 2 chłodnie, 3 magazyny, 4 WC, pokój socjalny, pomieszczenie obróbki warzyw, pomieszczenie produkcji, zmywalnia naczyń, grill, sala sprzedaży, kasa, pomieszczenie biurowe, umywalnia damska, 2 umywalnie.

Powierzchnia zabudowy: 268.20 m²
Powierzchnia użytkowa: 204.75 m²
Kubatura: 993.10 m³
Szerokość działki: 23.72 m
UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki
dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją.

Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 19
Kąt nachylenia dachu:
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 4.90 m
Wskaźnik energii pierwotnej: 41.21 kWh/(m²·rok)
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: brak poddasza
Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt budynku gastronomicznego, drewniane
Technologia: drewniana

Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
CENA 3 EGZ. PROJEKTU 2 400 PLN KUP
PROJEKT


ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
  • projekt architektoniczny budowlany
  • projekt konstrukcyjny budowlany
  • projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (wod-kan, wentylacja mechaniczna)
  • projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
  • zestawienie materiałów budowlanych
  • zestawienie elementów konstrukcji drewnianych
  • projektowana charakterystyka energetyczna budynku
  • zgoda na zmiany w projekcie

Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki  sprawdź szczegóły >>

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej