Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
Projekt budynku gastronomoczno - hotelowego LK-161 Technologia: tradycyjna Parter: hall wejściowy z recepcją, szatnia, zaplecze recepcji, przechowalnia bagażu, biuro, 3 x wiatrołap, 3 x klatka schodowa, korytarz, pokój 1 osobowy dla osoby niepełnosprawnej ( z przedsionkiem i łazienką ), przedsionek WC męskiego, WC męskie, przedsionek WC damskiego, WC damskie, WC dla osób niepełnosprawnych, skład opału, kotłownia, szatnia personelu kuchni ( z WC i natryskiem ), pomieszczenie porządkowe, magazyn, pomieszczenie obróbki mięsa, pomieszczenie chłodziarek, pomieszczenie obróbki warzyw i jaj, kuchnia, zmywalnia, rozdzielnia kelnerska, 3 x magazyn, pomieszczenie porządkowe, sala restauracyjna, magazyn sali restauracyjnej, pomieszczenie techniczne elektryczne oraz pomieszczenie techniczne sanitarne. Poddasze:3 x klatka schodowa, korytarz, szatnia personelu damskiego ( z WC i prysznicem ), kuchnia podręczna, szatnia personelu męskiego ( z WC i prysznicem ), składzik bielizny czystej, składzik bielizny brudnej, pralnia podręczna, pomieszczenie porządkowe, pomieszczenie na środki czystości, 2 x pomieszczenie gospodarcze, 3 x pokój 1 osobowy ( z łazienką ), 19 x pokój 2 osobowy ( z łazienką ), 2 x pokój 3 osobowy ( z łazienką ), apartament 2 osobowy ( z łazienką, sypialnią, salonem z aneksem kuchennym ) |
Powierzchnia zabudowy: 990.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 1594.80 m² Kubatura: 9598.50 m³ Szerokość działki: 43.00 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 136 Kąt nachylenia dachu: 30 Ilość pokoi: 26 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10,40 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 37,02 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, projekt restauracji, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|