Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt KWIATOŃ DM-6414 - zmiany w projekcie Dzień dobry, mam dość niestandardowe pytanie. Czy byłaby możliwość wykonania projektu kwiatoń w mniejszej skali? bardzo podoba nam się rozmieszczenie pomieszczeń ale interesują nas domy o powierzchni 150 m2. Bardzo proszę o odpowiedz.
Autor: Odp. Ostatnia:
A. Solecka 1 2021-01-18 12:15:05
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Projekt Kod: DM-6678 Czy można od Państwa uzyskać plany domu w formie elektronicznej?
Robert 1 2021-01-18 12:13:59
Projekt ZALASEK DM-6651 - Domek zalasek DM-6651 Dzień dobry czy ten dom występuje w wersji z garażem? Bądź czy jest opcja dodania go do projektu?
A.Szląskiewicz 1 2021-01-18 12:13:20
Projekt NIDOWO DM-6305 - Projekt domu Dzień dobry czy można zamiast żelbetonu można zastosować w projekcie wiązary pozdrawiam
Wojtek 1 2021-01-18 12:12:21
Projekt BERTOWO DM-6521 - Ogrzewanie Witam. Czy jest możliwość zmiany ogrzewania z gazowego na pellet lub ekogroszek?
Olek 1 2021-01-18 12:11:14
Projekt LIGUSTR 2 L-6637 - zapytanie okap Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie na maila szczegółowego rysunku przekroju lub podanie na jakiej wysokości jest dolna krawędź okapu. biuro@sosarchitekt.pl
SOS architekt 0
Projekt GERASA DM-6736 - zgoda na modyfikacje ścian zewnętrznych czy przy zakupie projektu jest zgoda na wydłużenie budynku (co nie zmienia parametrów budowy dachu poza długością) i zabudowanie wejścia do domu by budynek miał bryłę prostokąta?
beny 1 2021-01-18 12:07:37
Projekt ROGATEK DM-6657 - kubatura Czy kubatura domów w państwa projektach podawana jest brutto czy netto? I skąd wynikają tak ogromne różnice w kubaturach w domach o podobnej powierzchni użytkowej, wysokości budynku, kątach nachylenia dachów itp?
Roksana 1 2021-01-18 12:06:06
Projekt Budynek wielorodzinny DM-6496 - zmiana projektu Dzień dobry, czy da radę tak zmienić ten projekt żeby zostały na piętrze tylko dwa mieszkania po 43m? Czy wtedy można zmniejszyć powierzchnię klatki schodowej tak żeby powiększyć trochę mieszkania. Jestem w trakcie negocjacji zakupu działki 250m2 i chciałbym tam zrobić budynek 4 kondygnacyjny na ka ...
Tomek 1 2021-01-18 12:04:30
Projekt MATAGA DM-6776 - Wycena Witam Równiez poprosze o podeslanie kosztorysu jak p. Paweł - delaserna@op.pl Piotrek
Piotrek 1 2021-01-18 12:02:05
Projekt ONĘTEK DM-6611 - Koszt budowy Dzień dobry, Chciałbym się dowiedzieć czy posiadają Państwo przybliżony koszt budowy stanu surowego zamkniętego projektu Onętek
Artur 1 2021-01-18 11:58:46
Projekt BERTOWO 2 L-6521 - Prysznic Witam, gdzie Państwo widzicie możliwość zrobienia prysznica? Dolna łazienka jest zbyt mała, a w górnej nie wiem czy zmieści się przez skosy(wanny może w ogóle nie być). Co Państwo możecie zaproponować w temacie umiejscowienia prysznica ?
Staszek 1 2021-01-18 11:36:18
Projekt TARMONA 2 L-6757 - zamiast antresoli Witam. Czy zamiast antresoli, można zrobić 2 sypialnie na tej jednej połówce po całości? druga połowa bez zmian.
Ula 0
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Projekt domu SIÓDMACZEK Kod: DM-6678 Dzień dobry. Jestem zainteresowany zakupem projektu tylko mam pytanie. Czy Państwo robicie również adaptację projektu, ponieważ chciałbym dokonać pewnych zmian? Nadmienię, iż działka leży w gminne Rzezawa (małopolskie) i wszelkie formalności urzędowe mogę załatwiać samemu. Z poważaniem Przemysła ...
Przemysław Zjawin 0
Projekt NARADKA 2 L-6674 - Fundament Czy w projekcie posadowienie budynku jest na płycie fundamentowej czy zwykłych fundamentach?
Darek 0
Projekt Prywatny dom opieki dla osób starszych. K-65 - kosztorys Witam Państwa, czy znają państwo cenę lub posiadają Państwo Kosztorys tego budynku na gotowo, oczywiście bez wyposażenia, Pozdrawiam.
Daniel 0
Dodaj nowy temat