Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt MATAGA 2 L-6776 - Szerokość działki
Witam,
W projekcie jest wymóg szerokości działki 19.2, u mnie jest 19, czy to w pełni wyklucza możliwość zakupu tego projektu, czy coś można na to zaradzić??
Projekt GARAŻ ZG-41 - Zmiany do projektu zg41
Witam,
chciałbym zapytać o możliwe zmiany dotyczące projektu zg 41.
Chciałbym na poddaszu zainstalować saunę.
Ściana boczna z drzwiami wejściowymi do pom. gospodarczego - czy jest możliwe aby ona miała duże okna a najlepiej była w większości szklana.
Czy powyższe zmiany są możliwe i jaki bylby ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Daniel
1
2020-11-25 13:17:27
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zalasek - zapytanie
Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani kupnem projektu domu Zalasek, chcielibyśmy dowiedzieć się czy jest możliwość żeby Państwo sprawdzili czy ten projekt jest zgodny z warunkami zabudowy które posiadamy na działce. A także czy jest możliwość zrobienia ogrzewania podłogowego oraz zmiany kąta dachu d ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Klaudia Poll
1
2020-11-25 12:21:25
Projekt RUDNICA 2 L-6518 - C,y sa możliwe dokonanie zmian
Pirwsze to cz est mozlwa zmiaa kąta na hylenia dachu na 35 stopni.
A drugie cz jest możliwe dorobienie piwnicy pod garazem moze to być od poziomu zero bez okien. I jakie są to koszty zmiany do ceny projektu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jacek Dębski
1
2020-11-25 12:09:44
Projekt LIMAK DM-6688 - Limak - Zmiany zmiany w projekcie
Witam,
Żonie i mnie bardzo przypadł do gustu projekt Limaka.
Oczywiście chcielibyśmy wprowadzić kilka zmian "pod siebie".
W związku z powyższym mamy kilka pytań:
1. Chcielibyśmy zlikwidować pokój przylegający bezpośrednio do strefy dziennej i wciągnąć go do tej strefy powiększając s ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sooosel
1
2020-11-25 12:08:27
Projekt IZELIA DM-6741 - Izelia
Dzień dobry
Czy możliwa jest zamiana ogrzewania gazowego na paliwo stałe i do Budowa drewnianego garnku przed wejściem?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kownacka Sylwia
1
2020-11-25 12:02:03
Projekt IRYZYNA 2 L-6645 - IRYZYNA 2 Kod: L-6645
Dzień dobry,
czy dach w tym projekcie można wykonać bez okapu, zlicowany z elewacją - czy to byłaby zmiana nieistotna? i drugie pytanie czy dach jest przystosowany do paneli fotowoltaicznych?
Dziekuję
Autor:
Odp.
Ostatnia:
danutazet@o2.pl
1
2020-11-24 14:38:13
Projekt VILIANO 2 L-6664 - Poglądowe rysunki szczegółowe.
Dzień dobry,
Dla klienta przygotowuję wycenę wykonania domu VILIANO 2. Bardzo proszę o przesłanie na mój adres email: tomasz.kowalczyk@wolfsystem.pl poglądowych rysunków szczegółowych.
Z góry dziękuję.
Tomasz Kowalczyk
Wolf Haus