Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt VILIANO 2 L-6664 - Poglądowe rysunki szczegółowe.
Dzień dobry,
Dla klienta przygotowuję wycenę wykonania domu VILIANO 2. Bardzo proszę o przesłanie na mój adres email: tomasz.kowalczyk@wolfsystem.pl poglądowych rysunków szczegółowych.
Z góry dziękuję.
Tomasz Kowalczyk
Wolf Haus
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Wolf Haus
1
2020-11-24 14:31:28
Projekt BRIGA DM-6698 - Zmiany
Witam, czy można zamówić projekt na gotowo z podniesioną ścianą kolankową i zmienionym sposobem ogrzewania na pellet ? Czy takie zmiany są możliwe jedynie przy adaptacji ? I co to właściwie oznacza sposób ogrzewania przez kocioł wielopaliwowy i jak to się ma do warunków wt2021 ? Pozdrawiam ...
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - dostosowanie projektu do WT 21
Dzień dobry,
czy ten projekt jest dostosowany do nowych Warunków Technicznych wchodzących w życie od 2021 roku ?
Jeśli nie, to może być przez Państwa dostosowany i ile wówczas by kosztował ?
pozdrawiam
STAN-PROJEKT Przelazły Stanisław
tel. 793 222 766
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Stanisław Przelazły
1
2020-11-24 09:20:37
Projekt Sklep samoobsługowy K-51 - projekt K-51
dzień dobry
czy jest możliwość dopasowania projektu tak ,aby szerokość budynku
była 10m natomiast długość dopasowana do wymagań tzn. sala sprzedaży 220-250mkw. oraz wyodrębnić za pomieszczeniami socjalnymi część mieszkalną ok. 100mkw najlepiej podpiwniczona oraz poddasze nieużytkowe najlepiej ze ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Głowacki Henryk
1
2020-11-24 08:59:22
Projekt URBIANO 2 L-6746 - Koszt Projektu
Dzień Dobry
Proszę o podanie kosztów projektu.
https://www.kbprojekt.pl/2141/urbiano-2
mój mail: abbelard@mail.com
Ps. Przy okazji zapytam o zmiany. Moje war. zabudowy na działkę obejmują wysokość zabudowy od kalenicy od 7-9 m npt. Czy istnieje możliwość zmiany projektu do wymaganej wysokości ...
Projekt RUMIANKOWO 2 L-6542 - Elewacja ogrodowa
Dzień dobry. Proszę o informację czy elewacja ogrodowa może być od strony kuchni? W miejscu elewacji bocznej? Dodatkowo zależy mi na wymianie okna od kuchni w duże balkonowe X3 tak by było wyjście na taras, coś w stylu voliano.
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN B DM-6562 B - PRZEBIŚNIEŻYN B
Witam, czy da się w tym projekcie zostawić antresolę. a schody zaprojektować tak jak w wersji drewnianej PRZEBIŚNIEŻYN
Kod: DM-6562 ? Daje t możliwość zaaranżowania na górze dwóch osobnych pokoi.
Projekt CELOZJA B2 L-6616 B - Zadaszenie pergoli i stworzenie tarasu.
Dzień dobry,
Chciałbym się dowiedzieć czy byłaby możliwość zmiany w projekcie Celozja 2B dotycząca zadaszenia pergoli i stworzenia zadaszonego tarasu? W miarę możliwości zależałoby mi na tym, aby dach tarasu był połączony z dachem domu.
Pozdrawiam.