Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt EMIN DM-6694 - Projekt
Witam
Kupiłem wczoraj u Państwa projekt domu Oczarów 2.
Płatność była przelewem.
Jak długo mam czekać na przysyłkę?
Czy muszę oczekiwać na listonosza w domu czy też będzie jakieś awizo w skrzynce jakby mnie nie było??
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paulina Czak
1
2020-11-09 12:02:56
Projekt MESSANA 2 L-6706 - zmiany stropu i ogrzewania
Witam. chciałbym zapytać czy posiadają projekt Messany w którym znajduje się strop Monolityczny i ogrzewanie gazowe wraz z miejscem na kocioł gazowy? Ewentualnie ile by kosztowała ta zmiana względem orginalnego projektu
Projekt ZALASEK DM-6651 - przeprojektowanie
Witam chciałem zapytać czy można by było wydłużyć kuchnię do wysokości pokoju nr10 i pokoje nr 6 i 8 wydłużyć na równo z salonem nr7 ? Czy może to zatwierdzić kierownik budowy czy państwo mogli by to zrobić i jaka cena projektu wtedy by była ? Na 100 % będą wiązary czy może to być też ujęte już w p ...
Projekt DERTONA 2 L-6719 - Garaż
Dzień dobry,
Posiadam działkę z wjazdem od strony Południowej, czy jest szansa zaadoptowania tego projektu pod taką działkę + dodanie garażu 2 stanowiskowego przylegającego do domu?
Projekt MISENO DM-6762 - Rysunek szczegółowy i wysokość salonu i kuchni
Witam. Bardzo poproszę o rysunek szczegółowy, z wymiarami pomieszczeń. Mam też pytanie dotyczące wysokości salonu i kuchni.
Czy może w tym projekcie być taka wysokość jak w projekcie Stroiczek?
Czy to jest związane z innym systemem ogrzewania ( elektryczny) i dlatego nie są wskazane tak wysokie ...
Projekt MATAGA 2 L-6776 - Wizualizacja
Witam,
Istnieje możliwość dosłania wizualizacji wnętrza dla tego projektu?
Jak mogę sprawdzic, że dany projekt będzie spełniał wymagania dla mojej działki?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Michał Badowski
1
2020-11-05 08:12:41
Projekt BEGONIÓW DM-6569 - Pietro
Witam
Czy jest możliwość aby całe piętro było, poddaszem użytkowym?
Czy można dostosować projekt do nowych wymogów 2021?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Pawel
1
2020-11-05 08:04:18
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Pytanie o garaż
Chciałabym się dowiedzieć czy istnieje możliwość zakupu tego projektu z garażem i w technologii oraz sposobie ogrzewania zgodnymi z nową normą WT21.
Projekt PENSJONAT K-132 - Max 12 metrow wysokosci
Witam serdecznie,
projekt mit sie bardzo podoba, jadnak na naszm MPZP jest maksymala wysokosc 12 metrow i dopuszcza sie tylko 3 kondygnacje.
Czy mozliwe jest zlikwidowanie poddasza?
lub jakis inne projekt na min 100 mieszkancow do 3 kondygnacji i do 12 metrow.
Pozdrawiam