Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ITALICA 2 L-6718 - projekt domu Italica 2
Czy jest u Państwa dostępny/ gotowy projekt z jednym miejscem garażowym i bez sypialni nr 9? Ewentualnie czy jest możliwość zmiany w projekcie, aby pomniejszyć budynek o w/w pomieszczenia.
Projekt PRZEDSZKOLE K-102 - Sprawy projektowe i p,poż
Czy proponowane projekty obiektów użyteczności publicznej są uzgodnione z przepisami p/poz i posiadają zaprojektowane odpowiednie instalacje z godnie z przepisami umożliwiające odbiór straży.pożarnej.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Stanisław
1
2020-10-09 14:38:07
Projekt RATIANO DM-6749 - DM-6749 Ratiano
Dzień dobry
Proszę państwa o podanie w jaki sposób można zmienić zapotrzebowanie energii pierwotniej z 68,69 kWh/(m2 rok) do wartości zapotrzebowania energii pierwotniej poniżej 65 kWh/(m2 rok), który to parametr techniczny będzie obowiązywać od roku 2021.
Dotyczy to projektu domu Ratiano DM-674 ...
Projekt SZAKŁAK DM-6095B - DM-6684 B - rysunki szczegółowe
Witam.
Czy jest możliwość otrzymania rysunków szczegółowych z rzutami do wglądu? Interesuje mnie szerokość salonu.
Jeśli tak to proszę o przesłanie na adres kasia_sw@op.pl.
Pozdrawiam.
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Zmiany w projekcie
Witam, czy jest możliwość dokonania zmian w projekcie tj. zmiana ogrzewania na elektryczne i zrobienie kuchni otwartej na salon?
Jaki byłby dodatkowy koszt?
Proszę o odpowiedz na maila: kepka.monika@wp.pl
Pozdrawiam
Projekt GROSZKÓW DM-6560 - Pytanie projekt Groszków DM-6560
Dzień dobry. Czy posiadają Państwo przybliżony aktualny kosztorys budowy domu Groszków? Czy kupując projekt dostaje się zgodę na zmiany? Ile egzemplarzy projektu jest w cenie? Czy możliwa jest likwidacja pralni i wydłużenie kuchni?
proszę o odpowiedź na maila
justynka7-87@o2.pl
Pozdrawiam ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Justyna Kierszk
1
2020-10-08 09:49:26
Projekt PODZAMCZE N DM-6255 N - Rysunek szczegółowy
Witam,
Czy do tego projektu dysponują Państwo rysunkiem szczegółowym tak jak do innych projektów? Interesuje mnie które ściany są nośne wewnątrz budynku. Jeśli mogę taki otrzymać, poproszę: krismxn@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krzysztof
1
2020-10-08 08:33:16
Projekt ŻARNOWIEC 2 L-6519 - L-6519 ŻARNOWIEC 2
Dzień dobry Jestem zainteresowany kupnem projektu L-6519 ŻARNOWIEC 2 Czy macie może więcej zdjęć wizualizacji tego projektu np. od środka? Jakie są wymiary pomieszczeń na poddaszu ze skosami? Czy można zmienić sposób ogrzewania na kocioł z paliwem stałym - ( jakie są wymiary minimalne takiej kotłow ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Darek
1
2020-10-08 08:31:05
Projekt BRZANKA 2 L-6677 - Brzanka
Witam! Czy jest możliwość przesunięcia ściany dzielącej kuchnię z salonem tak żeby salon był w miejscu kuchni i taras był z tyłu budynku? Czy jest to ściana nośną i nie można jej przesuwać?