Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt Dom opieki K-126 - Czy ktoś już zaczął budowę tego projektu?
Dzień dobry, czy ktoś z Państwa jest w trakcie budowy projektu lub może ukończył budowę. Jestem na etapie adaptacji i chciałabym zobaczyć jak budynek wygląda na żywo. Będę wdzięczna za jakikolwiek kontakt.
Bracik Anit ,tel: 669361072, mail: biuro@praca-efekt.pl
Projekt STROICZKA DM-6622 - Realizacja DM 6622
Witam, mam zdjęcia z budowy tego świetnego domu jest nadal w czasie realizacji ...
Chętnie podzielę się nim z chętnymi i całą społecznością i doradzę, opowiem swoją adaptację...
Czy mam założyć temat na forum ogólnym... czy jest link do dzienników budowy tego projektu ...
Proszę o odpowiedz
...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Daniel
1
2020-08-21 11:34:54
Projekt Restauracja, Dom weselny K-18 C - K-18C
Chciałem zapytać czy ten kosztorys projektu K-18C jest aktualny? Jeśli nie to poproszę o aktualny.
Chciałem również zapytać czy jest możliwość podniesienia w taki sposób że doszła by jedna kondygnacja tzw. 1 piętro.
Pozdrawiam
Bronisław
Projekt PRZEDSZKOLE K-102 - zmiany w projekcie K102
Czy po zakupie projektu u Państwa otrzymamy zgodnę na zmiany,Chwielibyśmy zmienić konstrukcje dachu, tak aby wysokość poniszczeń wyniosła min. 3,00 m oraz układ pomieszczeń.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz
1
2020-08-20 11:51:42
Projekt Budynek wielorodzinny DM-6496 - Kupno projektu
Witam serdecznie,
Jestem zainteresowana kupnem projektu, proszę o informację czy istnieje możliwość przeróbek robionych przez Państwa biuro?
Proszę o odpowiedź na biuro@ms-apart.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marlena Szawioła
1
2020-08-20 11:44:00
Projekt BRANEWKA 2 L-6308 - Zmiana
Dzień dobry, czy można tak dostosować projekt, żeby na linii salon, kuchnia zyskać po 2m w każdym z tych pomieszczeń. Chodzi mi o wydłużenie domu, tak, żeby kuchnia miała 13,2m, a pokój dzienny 15,6? Ile kosztowałoby dostosowanie? Zależy nam na większym pomieszczeniu, chyba, że jest w Państwa oferc ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agnieszka
1
2020-08-20 11:37:43
Projekt HALA MAGAZYNOWO-PRODUKCYJNA K-89 - Hala K-89
Dzień dobry,
czy jest możliwa adaptacja projektu K-89 do wymiarów : Hala 16x32, budynek biurowy 16x8. Jaki byłby koszt projektu po adaptacji.
Pozdrawiam
Piotr Rampczyk
503 109 401
Projekt URIUM 2 L-6690 - Okna
Witam mam pytanie odnośnie okien, na piętrze, czy można zmienić inna z balkonowych na standardowe?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marta
1
2020-08-19 11:26:30
Projekt PENSJONAT K-132 - Powierzchnia działki
Dzień dobry,
Jaka musi być minimalna powierzchnia działki do budowy tego obiektu?
Dysponuję działką około 30x120m. Czy na taką działkę mieliby Państwo jakiś gotowy projekt? Mogę budować do 5 kondygnacji.
Pozdrawiam
Wojciech Fąferko