Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Zmiana stropu.
Witam.
Jestem zainteresowany kupnem projektu Celozja B. Czy jest możliwość by kupić go z zaprojektowanym stropem tzw. twardym ( monolitycznym lub gęstożebowym)? I czy wtedy zmieni się cena projektu?
Pozdrawiam
Projekt KATLEJA DM-6634 - Dom Katleja parterowy ogrzewanie
Witam,
w opisie jest informacja że dom jest ogrzewany kominkiem z płaszczem wodnym, natomiast z załączonych rzutów i przekroju nie wynika gdzie taki kominek wraz z instalacją miałby być umieszczony. Czy ten projekt faktycznie zawiera taki rodzaj ogrzewania?
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Monika
1
2020-03-16 07:50:41
Projekt CZAJKÓW C DM-5582 C - Projekt
Witam serdecznie interesuje mnie zmiana łazienki na poddaszu i przerobienie go na mniejszy pokój, + dobudowanie małego wc. Można to zrobić bez pozwolenia? czy trzeba przerabiać projekt?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mariusz
1
2020-03-13 15:42:14
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Zmiany w projekcie
Witam kupilem od was ten projekt mam pytanie dotyczace zmian czy niektore scianki dzialowe tak jak w kuchni czy lazience mozna usunac czy okno tarasowe mozna powiekszyc na szerokosc czy instalacje kanalizacyjna mozna pociagnac jeszcze do kotlowni czy te zmiany mizna zrobic podczas budowy czy takie ...
Projekt STROICZKA DM-6622 - Sufit w salonie
Dien dobry,
Patrząc na rysunek przekroju budynku sufit w salonie jest "wysoko" tak jest faktycznie w projekcie czy tylko na rysunku poglądowym i w całym.domu jest na tym samym poziomie?
Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
M
1
2020-03-12 15:44:15
Projekt OPATKOWICE L-6298 - Zmiana projektu
Witam, czy istnieje możliwość zmiany tego projektu by uzyskać poddasze do adaptacji - ze schodami między pokojem a salonem?
Dotyczy salonu Projekt domu L-6298 OPATKOWICE.
Ewentualnie jaki jest koszt zmiany takiego projektu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sławomir
1
2020-03-11 14:27:56
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Wt 2021
Witam.
W przyszłym roku mają wejść w życie nowe standardy dla nowych domów. Jeżeli zakupiłbym ten projekt w tym roku a budowę zacznę w przyszlym6to będę musiał dokonać zmian w projekcie?
Projekt KROPLIKOWICE 2 L-6592 - Ściany na parterze
Czy możliwa jest konstrukcyjnie likwidacja ścian pomiędzy kuchnią a małym pokojem (5) oraz między salonem a korytarzem tak by była otwarta przestrzeń oraz przeniesienie kuchni w miejsce pokoju (5)?