Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Projekt Celozja B
Dzień dobry, czy możecie mi Państwo przesłać na maila wykaz materiałów użytych do budowy, szczegółowe rysunki oraz bardziej szczegółową wycenę/kosztorys (z jakiego okresu pochodzi wycena ze strony). Mój mail to: zbyszek2217@o2.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
zbyszek2217
1
2020-02-19 09:41:11
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - celozja - wiązary
Witam serdecznie. Kupiłem projekt tego domu i mam w związku z tym pytanie. Projekt wiązarów do tego domu znajduje się w każdym autoryzowanym zakładzie MiTek. Wstępnie rozmawiałem już odnośnie zamówienia, ale nie zwróciłem wcześniej uwagi na sposób zamocowania wiązarów na budynku. Mój projektant ada ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcin Maćkiewicz
1
2020-02-19 09:15:43
Projekt ZALASEK DM-6651 - ZALASEK
WITAM INTERESUJĘ SIĘ PROJEKTEM ZALASEK
ZE WZGLĘDU NA PODŁOŻE MUSZE POSADOWIĆ DOM NA PŁYCIE CZY JEST TAKA OPCJA BY OTRZYMAĆ PROJEKT Z PROJEKTEM PŁYTY
Projekt IZELIA DM-6741 - Fundament.
Dzień dobry.
Czy jest możliwe postawienie tego domu na płycie fundamentowej i ile taka zmiana kosztuje oraz czy zmiany ustawienia pomieszczeń można zmienić bez pozwolenia.
Dziękuję.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marek
1
2020-02-18 09:40:37
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - wymiary okien
witam mam pytanie czy mogę uzyskać informacje dotyczące wymiarów okien a w szczególności okna tarasowego czy istnieje możliwość powiększenia tego okna na szerokości bez nanoszenia zmian w projekcie jaka jest przewidziana wysokość posadzki jakie jest przewidziane ogrzewanie podłogowe czy tradycyjnie ...
Projekt ZŁOTLINEK 2 1 L-6596 - Strop - ZŁOTLINEK 2 1 Kod: L-6596
Dzień dobry. Proszę o informację:
1. Czy istnieje możliwość wykonania stropu nad całym parterem? (zachowując wersję drewnianą)
2.CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PODNIESIENIA O 2 LUB 3 PUSTAKI, ZAKOŃCZONE DRUGIM WIEŃCEM NA ŚCIANACH NOŚNYCH, POZOSTAJĄC PRZY STROPIE DREWNIANYM?
3. jak to wygląda fizycznie? czy ...
Projekt Szarotki DM-6575 - Zamiana projektu zakupionego
Witam.
Zakupiłem projekt NIECHCICE N, lecz ze względu na technologię wykonania i ciekawsze rozwiązania chciałbym zamienić na SZAROTKI. Proszę o odpowiedź czy wymagała by dopłaty gdyż nie jest w ofercie promocyjnej, i czy w promocyjnej ofercie mogła by być, gdyż jestem zdecydowany na zamianę, a sz ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krzysztof DZIURA
1
2020-02-17 10:16:02
Projekt Budynek administracyjno-socjalny. LK-68 - LK-68
dzień dobry,
Jaki jest zakres możliwych zmian projektu podczas jego adaptacji. Chodzi mi między innymi o likwidację wykuszu w środkowej części tak aby wymiar zewnętrzny nie przekraczał na krótszym boku 12m, likwidację balkonu, zmianę rozmieszczenia pomieszczeń wewnątrz. A największa zmiana jaką ma ...