Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt OLIWNIK B2 L-6621 B - Garaz
Witam, zainteresował nas państwa projekt. Jednak brakuje nam w nim jeszcze jednej sypialni. Jesteśmy rodziną 2+3 i zależy nam na przestrzeni dla każdego. W związku z tym, mam pytanie, czy istnieje możliwość przearanzowania garażu na główną sypialnię?
Jeśli nie,czy macie Państwo projekt domu par ...
Projekt MOŚCISKA DM-6300 - Zmiana.
Czy jest możliwość przesunięcia zewnętrznej ściany pokoju dziennego
o 0,6 m aby go nieco powiększyć? Poza tym projekt super.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
mirka
1
2020-01-27 08:45:19
Projekt SZANTA 2 L-6528 - zmiany w projekcie cz. 1 (szanta)
Dzień dobry Państwu,
Czy po zakupie Waszego projektu Szanta lub Szanta 2 ( nie widzę różnic - proszę o wyjaśnienie , gdzie one występują ) mógłbym wprowadzić dość daleko idące zmiany ?
Zamiany do ewentualnego wykonania ( szer. działki 25 mb. i długość działki 43 mb. ) :
1. Zabudowa TARASU POD ...
Projekt EMIN DM-6694 - odbicie lustrzane
Dzień dobry, mam dwa pytania:
1. czy istnieje możliwość zakupu w cenie promocyjnej odbicia lustrzanego projektu?
2. na stronie odbicie lustrzane jest wykonane względem dłuższej osi budynku, czy jest możliwość zamówienia projektu w odbiciu lustrzanym wzdłuż krótszej osi?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna J.
1
2020-01-27 08:31:41
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Projekt domu ŁOWICZ Kod: DM-6285 -pytanie
Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu
Projekt domu
ŁOWICZ
Kod: DM-6285
Ale mam pytanie, czy zakupując u Państwa ten projekt, mogę wykonać na jego podstawie dom o konstrukcji szkieletowej (drewniany nie murowany), bez piwnicy, na podłożu z kostki brukowej, a nie na fundamencie bet ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ewelina Adamska
1
2020-01-27 08:20:48
Projekt ZŁOTLINEK 2 1 L-6596 - Zmiany
Czy można dom Złotlinek 2 budować z bloczków z betonu komórkowego? Czy jest możliwość otrzymać projekt z pompą ciepła powietrzną? I czy można otrzymać kosztorys?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Wszelak Michał
1
2020-01-27 08:14:45
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Witam
Witam ja z zapytaniem jaka jest konstrukcja dachu?standardowa krokwiowo jendrkowa czy z prefabrykatów pozdrawiam.
Projekt NOSTRZYK DM-6639 - zmiany
Dzień dobry, zakładajac ze pozwalaja na to warunki zabudowy, kupuje w/w projekt,oczywiście 2 segmenty,moje pytanie brzmi: patrząc od frontu,czy jest możliwość powiększenia prawego segmentu o 3m w prawą stronę,w ramach zmian przewidzianych w pakiecie?
Projekt Roglice DM-6546 - Zmianay w projekcie
Witam czy istnieje mozliwosc zmian takich jak zamiana kotlowni na garderobe z pralnia dobudowa kotlowni za garazem i zrobienie przejscia z garazu do domu mdzy pokojami