Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt WERBENIK DM-6653 - Zmiana dachu
Dzień dobry,
Czy jest możliwość przeprojektowania projektu i zmianę dachu z betonowego na standardową drewnianą więźbę dachową z dachówką? Jaki to byłby koszt?
Projekt HIACYNTÓW 2 L-6585 - Projekt domu L-6585 "HIACYNTÓW"
Witam , jestem bardzo zainteresowany Państwa projektem domu jak w tytule , mam kilka pytań
Czy mogę kupić u Państwa gotowy projekt w wersji murowanej z "suporka" i kilkoma zmianami ?
-okno narożne w kuchni zamiast okna nad zlewem
-przesunięcie drzwi wejściowych do pokoju nr.6 aby zn ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr Osiadacz
1
2020-01-21 08:44:08
Projekt OPATKOWICE L-6298 - Scianka kolankowa na poddaszu
Witam czy istniej możliwość wybudowania ścianki kolankowej na poddaszu o wysokości 80 cm w ramach tego projektu bez przeprojektowywania i czy nie będzie potem problemu z tak zrealizowanym obiektem?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr
1
2020-01-21 08:38:31
Projekt RAJCZA DM-6130 - Szczegółowe wymuary
Witam, bardzo zainteresował mnie projekt Rajcza DM-6130 i bardzo proszę o wysłanie rysunków szczegółowych rzutów oraz przekrojów na adres e-mail: anle82@wp.pl.
Dziękuję i pozdrawiam. Anna
Projekt ZALASEK DM-6651 - Powiększenie domu
Witam serdecznie, jestem zainteresowany zakupem projektu. Interesuje mnie powiększenie domu, tj. Chciałbym go poszerzyć o 4 metry i przedłużyć o 4 metry., oraz zmienić kąt nachylenia dachu do 30 stopni. Czy była by możliwość przerobienia tego projektu przez was? Jaki byłby ewentualny koszt? Proszę ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rykowski
1
2020-01-20 08:53:35
Projekt ZŁOTLINEK DM-6596 - ZMIANA W PROJEKCIE
DZIEŃ DOBRY. CHCIAŁBYM ZAPYTAĆ CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PODNIESIENIA O 2 LUB 3 PUSTAKI, ZAKOŃCZONE DRUGIM WIEŃCEM NA ŚCIANACH NOŚNYCH, POZOSTAJĄC PRZY STROPIE DREWNIANYM?
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Strop
Witam
Czy dysponują Państwo projektem "Siódmaczek" z konstrukcja stropu żelbetonowego? Jeżeli nie, czy jest możliwość jego zmiany na etapie adaptacji projektu.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna
1
2020-01-20 08:37:18
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Projekt celozja
Witam. Czy jest możliwość zamiana miejscami pokoju sypialnianego z łazienką i kotlownia. Chciała bym, aby to kotlownia była przy drzwiach wejściowych,obok łazienka. Pozdrawiam.