Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Zmiany
Uzupełnienie do poprzedniego pytania-Chodzi mi o to, że front domu będzie od strony południowej i chciałabym, żeby taras był od strony słonecznej,
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Alicja
0
Projekt ZALASEK DM-6651 - ostateczna wersja rozmieszczenia ścian
w poprzednim poście pisałem o tym jak planujemy rozmieścić położenie ścian, nie ukrywam iż nie przespałem kilka nocy z tego powodu... życie i tak weryfikuje nasze plany: wyszło inaczej niż planowaliśmy:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1-SwtC6Cw6_hQCs8RwC_Fo5_MarQsJCwM
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Przemek
1
2020-01-17 20:06:41
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zmiany
Dzień dobry, chciałabym powiększyć salon i koniecznie zależy mi na komórce przy kuchni. Czy istnieje możliwość zmiany podczas budowy?
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - Kotłownia
Witam, czy można pomniejszyć kotłownie przy tym metrażu domu i sposobie ogrzewania paliwem stałym? Jakie są minimalne wymiary kotłowni dla tego domu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Stefan
0
Projekt MACIERZANKA DM-6524 - Fajny projekt
Witam. Bardzo mi się podoba ten projekt tylko trochę za duży. Posiadam działkę o szerokości 25m i chciałbym postawić dom o powierzchni mieszkalnej około 120m z poddaszem użytkowym lub do adaptacji ze strychem i z pralnią na parterze i garażem na 2 lub na 1 samochód. Czy posiadają państwo gotowy pro ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotrunio72@o2.pl
1
2020-01-16 15:31:20
Projekt DENIA 2 L-6673 - Wymiary dom
Witam czy ten dom zmieści się na działkę 18,80m szerokości?. Jakie wymiary ma dolny pokój i czy Acie również projekt instalacji gazowej do tego domu. Dziękuję.
Projekt JAGODNIK DM-6233 - Zmiana przeznaczenia budynku
Witam,
Czy można adaptować ten budynek: JAGODNIK DM-6233 zmieniając jego funkcję, tj. z mieszkalnej na usługową (wynajem turystyczny). W takim przypadku czy będzie konieczna zmiana konstrukcji budynku?
Projekt MAGENA DM-6693 - Adaptacja garażu na mieszkanie
Witam, Piszecie Państwo że wyrażacie zgodę na zmianę pomieszczeń Czy w projekcie DM-6693 MAGENA można z garażu zrobić pomieszczenie mieszkalne ( połączyć garaż z jednym z pokoi i zrobić malutką kawalerkę?)
Projekt OSTRYŻ 2 L-6604 - Zmiany projektu
Dzień dobry mam pytanie co do projektu ostryż 2 l 6604 czy istnieje możliwość wykonania płyty fundamentowe do tego projektu w technologii 24 pustak ściany oraz nachylenie dachu 30/40 pr bez ściany kolankowej. Oraz ogrzewanie gazowe lub pelet..Jeżeli takie zmiany były by możliwe to ile by kosztował ...