Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Pytania.
Czy Celozja1 może być w technologii szkieletowej/drewnianej? Czy ogrzewanie może być pompą ciepła? Czy nachylenie dachu można zwiększyć do 30 stopni (tak mamy w warunkach zabudowy). Dziękuję.
Sławomir Śpiołek
sspiolek@ wp.pl
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN B DM-6562 B - przebiśnieżyn b DM-6562
Dzień dobry !
Mam pytanie, czy dom PRZEBIŚNIEŻYN B można zbudować z silika 18 cm grubości .Czy projekt można zamówić z rekuperacją i ogrzewaniem podłogowym elektrycznym i projektem umożliwiającym podłączenie fotowoltaiki
Projekt ROGATEK 2 L-6657 - Rogatek
Witam. Również chciałabym dowiedzieć się o koszty fundamentów Rogatka oraz zestawienie materiałów na adres katarzynak87@o2.pl. Z góry dziękuję.
Projekt TRAGANEK DM-6638 - targanek
Jestem zainteresowana zakupem projektu domu traganek. Mam do projektu parę zmian adaptacyjnych typu przesunięcie ścian, dodanie czy też usunięcie okien itp. I z tego co wyczytałam można takie zmiany dokonać na etapie adaptacyjnym ale zastanawiam się czy można np. Usunąć tą przedłużkę dachu ? Oraz c ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna
1
2020-02-04 14:09:45
Projekt CELOZJA B2 L-6616 B - Pytanie
Witam. Chciałam zapytać czy strop można zmienić na murowany? I podnieść dwa pustaki do góry aby przestrzeń na górze była większa?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
ANGELIKA
1
2020-02-04 09:01:42
Projekt ITALICA DM-6718 - Zmiany
Dzień Dobry Czy możliwa jest zmiana już na etapie projektu. W pomieszczeniu garderoby dodać okno tak aby zrobić dodatkowo pokój. Jaka szerokość jest tego pomieszczenia ? Dodatkowy dach z blachodachówki nad tarasem tam gdzie jest stół.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcin
1
2020-02-04 09:00:01
Projekt MECHOWNICZEK DM-6661 - Zmiany do projektu
Dzień Dobry
Czy możliwa jest zmiana już na etapie projektu. W pomieszczeniu garderoby dodać okno tak aby zrobić dodatkowo pokój. Jaka szerokość jest tego pomieszczenia ? Dodatkowy dach z blachodachówki nad tarasem tam gdzie jest stół.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcin
1
2020-02-03 15:56:30
Projekt NIEZABUDKA 2 L-6609 - elewacja boczna projektu
Elewacja boczna projektu niezgodna z rzutem parteru :
1/ na rysunku elewacji bocznej pokazano na parterze drzwi i okno ,
2/ na rzucie parteru brak drzwi .
Proszę o wyjaśnienie niezgodności .