Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BRIGA DM-6698 - Zamiana miejscami łazienki z kotłownią
Czy istnieje możliwość zamiany miejscami łazienki z kotłownią? Tak przeniesioną kotłownię chciałbym zmniejszyć do około 3-4 metrów kwadratowych oraz przesunąć drzwi wejściowe w stronę kuchni, wydłużając tym sposobem jeden pokój.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Szymon
0
Projekt NARADKA DM-6674 - Zmiany
Witam. Czy byłaby możliwość powiększyć szerokość elewacji frontowej ?ponieważ ja w warunkach zabudowy mam od 10 do 16 metrów.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Golonka Patrycja
1
2019-10-02 11:17:51
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Przebudowa
Witam,czy jest możliwość by na parterze był dodatkowy osobny pokój(w wersji domu o 1m szerszego),oraz jeden z balkonów zbudowany w formie niewielkiego tarasu. Oraz czy jest możliwość osobnego wejścia do części piwnicznej? Jaki byłby koszt takiego domu w stanie surowym zamkniętym budowany systemem ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Robert
1
2019-10-02 11:14:32
Projekt GAJ DM-6347 - Karta dopuszczalnych zmian
Witam,
jestem zainteresowany zakupem projektu domu GAJ Kod: DM-6347. Niestety na stronie internetowej brak jest informacji o dopuszczalnych zmianach. Uprzejmie proszę o przesłanie karty dopuszczalnych zmian projektu opracowanej przez projektanta.
Z poważaniem
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz Majewski
1
2019-10-02 08:21:54
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - NIEZABUDKA DM-6609
Zmiany projekty:
Dostawienie garażu 18m2. Zamiast okna na poddaszu wychodzącego z sypialni wstawić drzwi. Dach garażu byłby jednocześnie balkonem.
W elewacji bocznej zamiast drzwi byłoby okno, a od strony ogrodowej wstawić drzwi i dorzucić taras.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jakub
1
2019-10-01 12:04:05
Projekt ZALASEK DM-6651 - Koszty budowy
Troche zastanawia mnie skąd tak niskie koszty budowy. Inne podobne domy parterowe kosztuja ok. 100tys więcej w staniem surowym zamkniętym
Projekt WRZOSY DM-6571 - Rysunek więźby dachowej i przekrój
Witam, zwracam się z pytaniem czy mógłbym otrzymać rzut więźby dachowej i przekrój budynku ? Interesuje mnie ten projekt jednak muszę oszacować koszty wykonania dachu z cieślą.
e-mail: marcinchrzanowski7@wp.pl
Projekt NOSTRZYK DM-6639 - Projekt domu NOSTRZYK Kod: DM-6639
Dzień dobry
Jestem zainteresowany projektem domu jak w tytule ale chciałbym, aby była możliwość adaptacji poddasza, co wiązało by się z koniecznością przeprojektowania II kondygnacji i dachu oraz np. zamiast pokoju nr 7 zaprojektowania schodów.
Proszę o wycenę ile kosztowałby projekt wraz ze z ...
Projekt CZAJKÓW C DM-5582 C - Koszt budowy
Witam, można podać przybliżony koszt budowy tego domu w stanie surowym i pod klucz? I czy zmieściłby się na działce ok 6 ar .
Dziękuję i pozdrawiam