Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt KATLEJA DM-6634 - Czy to projekt gotowy do urzędu?
Czy można ten projekt złożyć w urzędzie w celu uzyskania pozwolenia na budowę, jeśli spełnia on normy wyszczególnione w warunkach zabudowy? Czy trzeba jeszcze, go gdzieś zanosić (do lokalnego architekta) w celu adaptacji itp. ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna K.
1
2019-10-22 09:40:06
Projekt NAWOJOWA DM-5518 - Podzielę się doświadczeniem...
Witam! Postanowiłam napisać, ponieważ kiedy dwa lata temu zaczynaliśmy z mężem budowę tego domu to w głowie siedziało milion pytań i pomogli nam Ci którzy już skończyli. Teraz zostało pomalować, położyć podłogi i zamontować drzwi wewnętrzne więc mamy finisz. Jeśli macie pytania piszcie martucha.s@b ...
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Projekt ogrzewania gazowego
Dzień dobry, kupiłem u państwa ten projekt ale chciałem zrobić ogrzewanie gazowe. Czy państwo posiadacie projekt instalacji gazowej lub czy możecie zrobić taki projekt. Jakie będą to koszty
Projekt Oliwnik DM-6621 - Projekt
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem Oliwnik, proszę o przedstawienie zestawienia materiałów celem przekalkulowania kosztów na adres email marcinczerwinski86@o2.pl
Projekt BRIGA DM-6698 - Dach
Dzień dobry, a czy taki domek można zaprojektować z płaskim dachem? Jak to będzie wyglądać?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Leszek
1
2019-10-17 15:42:42
Projekt OSTRYŻ B DM-6604 B - Prośba o odpowiedź
Chciałbym się zorientować, czy istnieje możliwość zakupu tego projektu w technologi szkieletowej? Jeśli tak, to proszę określić, jaka byłaby jego cena. Zbigniew Switek
zbyszeksw@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Zbigniew Switek
1
2019-10-17 09:09:16
Projekt Oliwnik DM-6621 - Projekt
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem Oliwnik, proszę o przedstawienie zestawienia materiałów celem przekalkulowania kosztów na adres email przemeksz3a@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
PRZEMEK
1
2019-10-17 09:01:27
Projekt DALIN DM-6534 - zmiany projektu
Witam serdecznie,
Czy jest możliwość zamiany na parterze miejscami łazienki z garderobą?
A na poddaszu zamiany miejscami pokoju nr 3 z łazienką (nr 5) . I wydzielenia z pokoju numer 3 łazienki i garderoby. A w garderobie zrobienie łazienki dla dwóch tych mniejszych pokoi?
Pozdrawiam
Projekt Budynek produkcji spożywczej LK-49 - Projekt Budynek produkcji spożywczej Kod: LK-49
Witam,
Potrzebuję projekt budynku do produkcji karm dla zwierząt domowych, który zaakceptuje powiatowy lekarz weterynarii. Czy w przypadku zgłoszenia zmian w projekcie przez przytoczony organ mogę liczyć na kosmetyczne poprawki w wyżej przytoczonej cenie?
Czy na etapie zakupu projektu (i opłaca ...