Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt SABOTEK DM-6583 - Projekt SABOTEK Kod: DM-6583
Dzień Dobry
Interesuje mnie projekt SABOTEK DM-6583
Mam pytanie czy jest możliwość dostosowania projektu do ogrzewania pompą ciepła albo gazowego? Chciałbym dodać też jedno okno w kuchni i odgrodzić kuchnię ścianką od salonu dodając do niej wejście przy spiżarni.
Czy projekt zmieści się na mojej ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jacek Grasiewicz
1
2019-11-12 14:23:00
Projekt TUROWICE D DM-6190 D - DM-6190 D
Witam czy moge postawic ten dom z pustaka pianowego i czy maja panstwo zestawienie materialow takrze pustakow pianowych ile potrzeba?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sylwek
1
2019-11-12 13:36:38
Projekt DOBROCZYN DM-6425 - Zabudowa
Witam, mam pytanie odnośnie powierzchni zabudowy domu DOBROCZYN. Czy powierzchnia zabudowy jest identyczna jak użytkowa? Czy jest to mozliwe i wynosi w obu przypadkach 142.60m?
Projekt Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym K-110 - zmiany w projekcie
Witam,
jestem zainteresowana tym projektem. Jednak będę potrzebowała kilku przeróbek na mój użytek. Czy istnieje taka możliwość, czy raczej przygotują Państwo osobny indywidualny projekt i jak to wpłynie na cenę projektu?
Przeróbki z grubsza będą takie: budynek parterowy (rezygnuję zupełnie z czę ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Daria Bartosik, PUPH Pietruszka
1
2019-11-08 13:40:35
Projekt ROSŁAWICE L-6214 - Projekt domu Rosławice bez podpiwniczenia
Witam jestem zainteresowana projektem Trzemeszno; widniejącą pod symbolem DM-6550, lecz nie umiem tego projektu znaleźć. Interesuje mnie kosztorys jeśli Projekt domu ROSŁAWICE Kod: L-6214 będzie bez piwnicy. Dziękuje i pozdrawiam
Projekt BELLARIA DM-6705 - Projekt Bellaria
Dzień dobry
Czy można prosić o cenę projektu Bellaria? Dodatkowo czy jest możliwość umieszczenia w tym projekcie spiżarni? Czy mają Państwo w swojej ofercie adaptacje projektu? Jeżeli tak to mniej więcej jakie to koszty? Myślałam o kilku drobnych zmianach w tym projekcie. Z góry dziękuję za odpowi ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Karolina
1
2019-11-08 10:20:02
Projekt ZG-55 ZG-55 - ZG-55
witam
Bardzo proszę o informację kai byłby koszt wykonania projektu ZG-55 wraz z podpiwniczeniem
Pozdrawiam
Mateusz Szadowiak
Mateusz_szadowiak@vp.pl
660534375