Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - Niezabudka
Projekt domku Niezabudka bardzo mi odpowiada ale pokój dzienny i druga sypialnia sa dla mnie nieco za małe czy jest możliwość przedłużenia tej węźszej części domku o 100-150 cm i jaki byłby koszt projektu, pozdrawiam. Waldemar
Projekt IBERTO DM-6687 - Możliwe zmiany
Witam, czy jest możliwość wprowadzenia zmian, że łazienkę na parterze nr. 7 z pokojem nr. 6. Spiżarnie nr.2 łączymy z kuchnią tak, że drzwi przejściowe są przy elewacji zewnętrznej i obok schodów dokładamy drugą łazienkę - tylko WC i małą umywalkę? Nie zaburzy to konstrukcji budynku? Będę wdzięczny ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł Sadowski
1
2019-11-18 09:26:25
Projekt STROICZKA DM-6622 - Zmiana
Witam czy jest możliwość dodania jednego pokoju dodatkowo? Interesuje mnie dom z 3 pokojami plus salon z kuchnią.
Projekt DENIA DM-6673 - warunki
witam jezeli w warunkach zabudowy jest napisane wysokosc gornej krawedzi elewacji frontowej (gzymsu lub attyki) wynosi 4 m to czy da rade przerobic projekt by miescił sie w warunkach?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Tyssia
1
2019-11-14 12:36:54
Projekt ITALICA 2 L-6718 - Projekt L-6718 ITALICA 2
Witam. Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu jak w tytule. Chciałbym się zapytać o kilka zmian czy są możliwe:
-połączenie kotłowni z pralnią ( piec na pellet )
-strop terriva
-nieduże okno w garderobie
- zaprojektowanie rekuperacji
-dachówka ceramiczna (opcjonalnie)
-poszerzenie budynku z ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mariusz Oparski
1
2019-11-14 12:23:27
Projekt ITALICA DM-6718 - Projekt domu ITALICA
Witam czy można przerobić ten projekt tak aby nie było tego uskoku t.z. aby dom był większy od wejścia do kuchni aby był idealnym prostokątem co powiększy łazienkę kuchnie i wiatrołap
Łukasz
Projekt VALLES DUE L-6419 - Zapytanie VALLES DUE L-6419
Witam, jestem zainteresowany projektem L-6419. Chciałbym jednak wprowadzić kilka zmian. Głównymi zmianami jest strop typu smart oraz schody dwubiegowe. Wymiana okien dachowych na większe, blacho dachówka Technologia budowy beton komórkowy 24 + stropian 20. Mniejsze zmiany to zmiana ścian działowych ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Michał
1
2019-11-13 09:58:22
Projekt ERVIA 2 L-6686 - Projekt Ervia 2
Dzień dobry
Jestem zainteresowana Państwa projektem i mam co do niego kilka pytań odnośnie, czy są możliwe zaproponowane zmiany i ile szacunkowo kosztują:
- podniesienie ścianki kolankowej do 160 cm
- usunięcie wystających z dachu obu okien
- umieszczenie okna dachowego w łazience
- zmian ...