Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt KROPLIKOWICE DM-6592 - Pytanie do projektu Kroplikowice.
Witam mam pytanie czy jest możliwość przed kupnem zmiany w projekcie na ogrzewanie CO oraz na zmianę jeśli chodzi o ściany zewnętrzne i nośne na beton komórkowy 24 cm.
Chciała bym aby w projekcie kotłownia na parterze i garderoba na górzę była zamieniona miejscem z klatką schodową.
JEśli jest moż ...
Projekt STROICZKA DM-6622 - zmiany
Witam,
Proszę o informację czy jest możliwość podniesienia wysokości budynku ( ścianka kolankowa) zależy mi na częściowym wykorzystaniu przestrzeni poddasza, oczywiście kąt dachu zmieni się .
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Yogi
1
2019-07-26 10:21:52
Projekt ZALASEK DM-6651 - z dachem dwuspadowym...
Minimalna wymagana szerokość parceli pod projekt ZALASEK
DM-6651 to 20,1m...ile byłaby minimalna szerokość działki jeżeli wykonać dach dwuspadowy dla tego projektu?
odpowiedź można wysłać na adres mail sylwiamusial@wp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sylwia Musiał
1
2019-07-26 10:20:09
Projekt Warsztat samochodowy K-66 - Rysunki szczegółowe
Dzień dobry,
Nasz klient prosi o wycenę materiałów H-Blockna budynek wg. Państwa projektu. Czy mogę prosić o przesłanie poglądowych rysunków szczegółowych, w celu przygotowania oferty?
Pozdrawiam,
Katarzyna Sójka
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Katarzyna Sójka
1
2019-07-26 10:17:57
Projekt ŁOWICZ DM-6285 - Inspiracja gotowym projektem
Witam,
Czy istnieje możliwość wykonania indywidualnego projektu w cenie 3300 zł opierając się na projekcie łowicz.
Ogólnie projekt bardzo mi się podoba, ale chciałabym inne rozmieszczenie pomieszczeń i żeby domek był ciut większy
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Monika
1
2019-07-25 10:21:28
Projekt BUDYNEK MOTELU K-61C - BUDYNEK MOTELU Kod: K-61C
dzien dobry,
w ciągu najbliższych 3 lat chciałbym rozpocząć budowę motelu wg tego projektu. proszę o informację czy możliwa jest zmiana projektu tak aby w pomieszczeniu 8 było zejście do piwnicy. tym samych chciałbym dodać dodatkową podziemną kondygnację.
Jaki byłby orientacyjny koszt podpiwnicz ...
Projekt Pensjonat, Dom weselny K-36 - dom weselny
szukam projektu domu weselnego na 300 os. w formie dworskiej
sala weselna + zaplecze kuchenne może być sama wydawka, bo produkcja by była w innym budynku.
pozdrawiam Marek Dąbrowski
Autor:
Odp.
Ostatnia:
dworekweselnybzianka@gmail.com
1
2019-07-24 11:06:22
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Dach
Witam, czy jest możliwość przed zamówieniem projektu zmiany przez Państwa kąta nachylenia dachu na 30 stopni?
Projekt POZŁOTKA 2 L-6625 - Zmiana rozkładu pomieszczeń
Czy można utworzyć nowy pokój kosztem garażu? I czy ewentualnie jest możliwość zrobienia 2 pokoi z garażu i kotłowni, czyli przesunięcia ściany działowowej. Czy jest możliwa zamiana kotłowni z pokojem nr 7?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł
1
2019-07-24 10:13:19
Projekt GROSZKÓW 2 L-6560 - Ogrzewanie prądem
Witam! Kupiliśmy ten projekt. Chcielibyśmy ogrzewać ten domek prądem. Czy koszt ogrzewania i ciepłej wody można wyliczyć mnożąc zapotrzebowanie 86,9 kWh razy 86,3 m2 razy 0,60 koszt 1kW prądu. Wychodzi wtedy 4500 zł . Czy tak to można liczyć? Nie chcielibyśmy wtopić z kosztami utrzymania. Pozdrawia ...