Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt PRZEDSZKOLE K-102 - PRZEDSZKOLE Kod: K-102
Witam,
Planuję otwarcie klubu dziecięcego oraz przedszkola. Bardzo podoba mi się projekt k-102, który można wykorzystać jako przedszkole i jako klub dziecięcy. Mam budynek piętrowy. Każde piętro ma jednak po 160m2. Czy zmiany w tym projekcie tak aby dostosować go do powierzchni budynku są dodatkow ...
Projekt PRZETACZNIK 2 L-6629 - zmniejszenie powierzchni zabudowy
Witam, czy istnieje możliwość w jakikolwiek sposób zmniejszenie powierzchni zabudowy działki do tego projektu? W decyzji o warunkach zabudowy mam zapis powierzchnia zabudowy do 12% powierzchni działki, która ma 1076 m kw. jestem zdecydowana na ten projekt, lecz obawiam się, że nie otrzymam pozwolen ...
Projekt PRĄDNIK E DM-6143 E - Projekt domu Prądnik
Witam
Chciałbym się zapytać, czy posiadacie Państwo ten sam projekt ale bez podpiwniczenia? Te same wymiary, ale bez piwnicy?
A jeśli nie to jaki byłby koszt przygotowania takiego projektu?
Pozdrawiam
Maciej
Projekt SMEREKÓWKA DM-6033 - Aga
witam czy możliwe jest powiększenie powierzchni użytkowej z 69m2 na powierzchnie użytkową 90m2 domek bardzo nam sie podoba i sie zastanawiamy nad kupnem projektu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
AK
1
2019-07-17 14:14:41
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zmiana
Witam czy i jak jeśli to możliwe wyglądałby projekt po zmianie: przeniesienie kuchni w miejsce sypialni nr 6 i otworzeniu przestrzeni na salon, likwidacja drzwi tarasowych w tej sypialni, likwidacja garderoby, likwiadacja łazienki i ubikacji a w zamian poszerzenie pomieszczenia w tym miejscu na spi ...
Projekt PRĄDNIK DM-6143 - Zainteresowana
Witam. Jestem zainteresowana projektem tego domu. Chętnie bym zrezygnowała z podpiwniczenia i dołożyła przed wejściem antresolę- taras ok 20 M2.
Proszę o informację czy możliwe są takie zmiany?
Iwona Tomczak Dutkowska
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Iwona Tomczak Dutkowska
1
2019-07-17 08:23:42
Projekt Budynek gospodarczy ZG-88 - Zmiany w projekcie
Witam
Chciałbym zakupić projekt ZG-88 z kilkoma zmianami od oryginału.
Ma on mi służyć do przechowywania pasz dla zwierzat,siana,słomy itd.
1.Jedno duze pomieszczenie(proszę o usunięcie wc z projektu )
2.Nie chce żadnej elektryki w garażu
3.po 2 OKNA na ścianie i tylko drzwi z jednej strony
...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
PIOTR Kucharz
1
2019-07-17 08:22:46
Projekt JAGODNIK 2 L-6233 - Zainteresowana
Witam. Czy da się z poddasza wygospodarować małą toaletę ok 3-4 M2 a z części sypialnianej wyodrębnić 3 pokoje?
Jest to wogole wykonalne w tym projekcie?
Iwona
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Iwona Tomczak Dutkowska
1
2019-07-17 08:20:08
Projekt WIECHLINA DM-6628 - Zmiana projektu
Dzień dobry,
Interesuje mnie niewielka zmiana projektu. Elewacja ogrodowa znajdowałaby się na miejscy elewacji bocznej tam gdzie są trzy okna. Jak to wygląda cenowo. Proszę o informacje.
Pozdrawiam.