Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt GROSZKÓW 2 L-6560 - domek groszków2
witam mam pytanie zrobiłem już stan zerowy tzn.wylane są fundamenty wg.projektu czy mogę dokończyć budowę domku stawiając zamiast murowanych scian ,sciany tzw.domków kanadyjskich \\drewnianych z ...
Projekt Oliwnik DM-6621 - koszt
witam jestem zainteresowany projektem.
czy maja moze Panstwo aktualny kosztorys budowy na 2019r.stan surowy zamkniety?
Jesli tak to prosze o pszeslanie na e-mail torski35@wp.pl
pozdrawiam
Tomasz Górski
Projekt CZAJKÓW DM-5582 - domek mieszkalny
Witam posiadam działkę letniskową 0,0763ha jak na razie uzbrojoną tylko w prąd ale chciałbym postawic mały domek jednorodzinny mieszkalny czy jest to możliwe i jaki był by koszt
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jarosław
1
2019-05-28 09:35:34
Projekt BASINÓW N DM-6210 N - adaptacja projektu
Szanowni Państwo, proszę o informację czy w sytuacji gdy chcę zlikwidować garaż oraz wykusz w salonie konieczne jest przeprojektowanie czy wystarczy adaptacja projektu.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Monika
1
2019-05-28 09:28:13
Projekt BZOWO N DM-6101 N - Zmiany w projekcie.
Witam. Interesuje mnie ten projekt ale chciałbym pokój dzienny ( 1) połączyć z komunikacją (5) żeby powstał otwarty salon z kuchnią a z kuchni (4) zrobić jeszcze jeden pokój i na koniec zmienić kąt dachu na 35 stopni. Było by super jakby to nie wpłynęło na cenę a jeśli już to na jaką. Pozdrawiam. ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
andrzej0607@poczta.fm
1
2019-05-28 09:26:42
Projekt KUFEA DM-6623 - rekuperacja
Czy jest możliwe aby zaprojektować dom tak aby można było założyć tam rekuperacje która znajdowała by się na poddaszu.
Projekt BRZANKA 2 L-6677 - Zmiany w projekcie
Witam , chciał bym zakupić ten projekt tylko w zagospodarowaniu jest informacja , że budynek nie może przekraczać wysokość 7 m czy jest możliwość aby obniżyć budynek ale zachowując przy tym kąt nachylenia dachu na poziomie minimum 35 stopni , oraz zmiany systemu ogrzewania . I chciał bym również z ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rafał Kostecki
1
2019-05-27 11:47:27
Projekt ZALASEK DM-6651 - Ekipa budowlana
czy znaja Panstwo jakas firme ktora taki projekt zrobi badz zrobiła? a jesli nie czy z jakąś firma Państwo wpolpracuja do ktorej mozna by napisac o dokladny kosztorys ?