Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Celozja 1
Czy istnieje możliwość dopasowanie tego projektu do wym. mojej działki ? Układ pomieszczeń jest idealny tylko dom musiałby mieć wy. 11x10 .jaki to byłby koszt?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzes
1
2019-05-14 08:15:57
Projekt DAWIDIA DM-6663 - Okna
Czy na ścianie bocznej od strony garażu, jest możliwość zrobienia okien w łazience, na wysokości schodów, i małym pokoju? I czy pomijając ceny okien podniesie to koszt budowy?
Czy można przesunąć drzwi przy łazience 5 tak zeby nie była połączona z pokojem 4?
Czy łazienkę 6 jest możliwość likwi ...
Projekt STROICZKA DM-6622 - Zmiana technologii
Witam, czy jest szansa zmiany technologii na szkieletowa, dodanie kominka oraz mniej więcej 90 m2? Czy posiadają Państwo kosztorys wybudowania takiego domu?
Projekt RUMIANKOWO DM-6542 - Budowa na siedlisku
Dzień dobry. Mam działkę budowlaną na wsi z ponad 100-letnim domem z bali o wymiarach 8,90m x 8m + 2 ganki. Dom będzie rozebrany. Jest to siedlisko. Interesuje mnie Państwa projekt Rumiankowo, ale zanim zdecyduję się na jego zakup prosiłabym o pomoc w kwestiach prawnych. Nie mam pojęcia jak się zab ...
Projekt ROGATEK DM-6657 - zapytanie
Witam serdecznie, czy projekt Rogatek można zakupić z lekkim stropem? Poddasze będzie nieużytkowe. Proszę o informacje.
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Żaneta Rogosz
1
2019-05-13 10:52:03
Projekt PRZYTULINKA DM-6644 - Przytulinka DM-6644
Witam czy ten projekt można bez garażu,jest mi niepotrzebny kotłownie zaprojektować z części kuchni jadalni i nie musi być tak duża wystarczy 6m2 . kuchnie połączyć z salonem a dom zmniejszyć wymiar dłuższej ściany na 1200cm pozdrawiam.
Projekt WEIGELA DM-6636 - dom z dachem płaskim
Dzień dobry,
interesuje mnie projekt domu z płaskim dachem.
Jednak najmniejszy taki dom, jaki znalazłam na Państwa stronie
ma kubaturę 92 mwkadratowe. Czy istnieje możliwość architektonicznej zmiany na 75 mkwadratowych?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Lidia Borzęcka
1
2019-05-13 10:45:26
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Projekt Celozja 1 DM-6616
Witam, czy jest możliwa zmiana w układzie pomieszczeń tzn. w miejsce gdzie jest kotłownia i łazienka ( 6, 7) zrobić pokój, a tu gdzie pokój 8 żeby była łazienka i kotłownia w wyjściem na zewnątrz po prawej stronie domu, oraz czy można doprojektować z prawej strony wiatę na samochód. Jakie byłyby k ...