Projekt

BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM

Kod: K-86
Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06,
12 414 35 34, 12 410 49 71

zobacz realizacje naszych projektów

Rzut parteru

 

Projekt K-86 - rzut

PARTER 570,60 m2

1. Sala konsumpcyjna 350,45 m2
2. Szatnia + przedsionek 22,56 m2
3. Korytarz 7,92  m2
4. WC dla niepełnosprawnych 4,23 m2
5. WC damskie + przedsionek 8,56 m2
6. WC męskie + przedsionek 8.51 m2
7.  Korytarz 25.43 m2
8. Pokój socjalny dla obsł. Kuchni 9,08 m2
9. WC + natrysk 5,13
m2
10. Magazyn urządzeń chłodniczych 2,91 m2
11. Magazyn warzyw 4,85 m2
12. Magazyn produktów suchych 4,01 m2
13. Magazyn napojów3,30 m2
14. Magazyn zasobów 3,25 m2
15. Obróbka warzyw i jaj 5,26 m2
16 . Kuchnia 36,47 m2
17. Rozdzielnia kelnerska 16,44 m2
18. Zmywalnia naczyń kuchennych 6,48 m2
19. Chłodnia wyrobów gotowych 2,99 m2
20 .Chłodnia wyrobów gotowych 2,95 m2
21. Kotłownia 13,28 m2
22. Klatka schodowa 19,58 m2
23. Pomieszczenie porządkowe 3,30 m2

Rzut poddasza

 

Projekt K-86 - rzut
PODDASZE : 235,10 m2
 
1. Klatka schodowa 18,61  m2
2. Pomieszczenie porządkowe  3,12 m2 
3. Pokój trzyosobowy 18,26 m
4. Łazienka 3,24 m2
5. Biuro 14,59 m2
6. Pokój trzyosobowy 20,33 m
7. Łazienka  3,02 m2
8.  Korytarz 22,09 m2
9. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
10. Łazienka  3,02  m2
11. Pokój socjalny 6,52 m2
12. WC  3,28 m2
13. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
14. Łazienka  3,02 m2
15. Pokój trzyosobowy 17,74 m2
16 .Łazienka 6,95 m2
17. Magazyn na zasoby  17,32 m
18. Korytarz 6,04 m2
19. Pomieszczenie techniczne 35,87 m2

 

Model

 

Projekt K-86 - model

Elewacje

 

Projekt K-86 - elewacja
elewacja ogrodowa
Projekt K-86 - elewacja
elewacja frontowa
Projekt K-86 - elewacja
elewacja boczna
Projekt K-86 - elewacja
elewacja boczna
Zadaj pytanie dotyczące tego projektu  kliknij

Projekt budynku gastronomicznego
z zapleczem noclegowym
K-86
Budynek parterowy z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony.

Technologia: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 30 cm, styropian 18 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy: Część jednokondygnacyjna nad parterem - płyta Rigips Rigimetr GKF 2x1,5na ruszcie stalowym, mocowany do pasa dolnego kratownicy żelbetowe. Cześć dwukondygnacyjna nad parterem - żelbetowe
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ogrzewanie: kotłownia gazowa 
Wentylacja mechaniczna: nawiewno-wywiewna w kuchni z zapleczem, nawiewno-wywiewna z odzyskiem ciepła w restauracji, wywiewna w pom. WC na parterze, grawitacyjna wspomagana wentylatorami EDM w łazienkach przy pokojach. 
Program użytkowy parteru: Sala konsumpcyjna na 200os.,szatnia, zaplecze sanitarne damskie i męskie, kuchnia z zapleczem gastronomicznym i socjalnym, kotłownia, pom. techniczne.
Program użytkowy poddasza: trzy pokoje trzyosobowe z łazienkami, dwa pokoje dwuosobowe z łazienkami, pokój socjalny z WC, biuro, pom. techniczne, magazyn na zasoby.

ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: 
- projekt architektoniczny budowlany 
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- zestawienie materiałów budowlanych
- przedmiar robót budowlanych
- projekt technologiczny zaplecza kuchennego
- zestawienie prefabrykowanej więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
  
ZAPYTAJ O PROJEKT ! 
(012) 410 49 71 
(012) 410 49 72 

 

 
Powierzchnia zabudowy: 641.70 m²
Powierzchnia użytkowa: 805.70 m²
Kubatura: 5235.90 m³
Szerokość działki: 33.65 m
UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki
dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją.

Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 47
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ilość pokoi: 5
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 11.32 m
Rodzaj ogrzewania: gazowe
Wskaźnik energii pierwotnej: 62.72 kWh/(m²·rok)
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze użytkowe
Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, projekt restauracji, Projekty domów weselnych
Technologia: tradycyjna

Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
CENA 3 EGZ. PROJEKTU 4 000 PLN KUP
PROJEKT


ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :

 

Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki  sprawdź szczegóły >>

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej