Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt PŁOŃSK C L-5582 C - zmiany w projekcie L-5582 C
czy można wprowadzić następujące zmiany:
1. zamiast fundamentów - płyta
2. dach 30 stopni kryty blachą
3. jeden przewód kominowo wentylacyjny, przy założeniu ogrzewania kominkiem z płaszczem wodnym.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krzysztof Pęski
1
2021-11-08 13:59:32
Projekt FORTEGILLA 2 L-6529 - Dach
Witam ile wynosi powierzchnia dachu, bo na stronie jest podane około 157m2 a wydaje mi się ze jest dużo więcej?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marek
1
2021-11-08 10:09:44
Projekt RUMIANKOWO DM-6542 - WITAM
BARDZO MI SIĘ PODOBA PROJEKT A ZWŁASZCZA ROZMIESZCZENIE POMIESZCZEŃ.
CZY JEST MOZLIWOŚĆ ZASTAPIENIA MATERIAŁ BALE NA CERAMIKĘ
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - zmiany w projekcie
Chciałam zapytać czy jest możliwość zmian w projekcie, jeżeli chodzi o ściany zewnętrzne / poszerzenie i wydłużenie domu tj. poszerzenie garażu na dwa samochody, poszerzenie salonu i przestawienie ścian wewnętrznych
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - ZMIANY W POJEKCIE
Dzień dobry. Chciałbym zapytać czy była by możliwość podniesienia drugiej kondygnacji czyli strychu o ok 1 metr i wbudowanie schodów tak aby na strychu zrobić dodatkowy pokój? Czy mógłbym prosić o wymiary pokoi oraz jakąś wizualizację? Bardzo mi na tym zależy. Odpowiedzi można przesłać na mój adres ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rafał Tomasiewicz
1
2021-11-03 09:48:46
Projekt EPIDUS 2 L-6773 - Projekt domu EPIDUS 2 Kod: L-6773 - strop
Chciałbym się dowiedzieć w jakiej technologii może być wykonany strop wg tego projekty. W opisie jest napisane : "Strop w budynku: żelbetowy", ale w zawartości projektu jest taki dopisek : "zestawienie elementów więźby i belek stropowych drewnianych".
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Słowikowski
1
2021-11-03 09:22:19
Projekt EPIDUS DM-6773 - Epidus
Dzień dobry, czy w tym projekcie mogłabym zlikwidować okna i drzwi w bocznej elewacji, chciałabym drzwi wejściowe umieścić od frontu, a boki budynku ze względu na bardzo wąską działkę mieć bez okien i drzwi.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jola
1
2021-11-03 08:51:53
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Zmiana kąta dachu na 38 stopni
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czy przy zakupie projektu mogą Państwo udzielić zgody na zmianę kąta nachylenia dachu na 38 stopni i zmianę np na dachówkę cementową ? Interesuje mnie tez ewentualna zmiana ogrzewania na pompę ciepła i ogrzewanie podłogowe. Czy możecie Państwo udzielić wszystkie zg ...